یکانهای ارتش آزادی بخش ملی لیبی شهر السبعه در نزدیکی پایتخت را تصرف کردند

یکانهای ارتش آزادی بخش ملی لیبی بامداد روز پنجشنبه در یک نبرد سنگین در 80 کیلومتری پایتخت، نیروهای قذافی را پس راندند و شهر السبعه را به تصرف خود درآوردند.
ارتش آزادی بخش با فتح شهر السبعه ، طرابلس را از جنوب و شرق ، به محاصره در آورده است.

یکانهای آزادی بخش همچنین با عقب راندن حامیان قذافی از القوالش، در این ناحیه مواضع خود را تحکیم بخشیدند.
بنابه گزارشهای منابع پزشکی در لیبی، 8 تن از رزمندگان آزادی بخش کشته و 30 تن دیگر مجروح شدند.
در یک تحول دیپلماتیک، هیئت شورای ملی انتقالی لیبی در سفرش به بروکسل، به پیروزی جدیدی دست یافت.
وزرای خارجه بلژیک، هلند و لوکزامبورگ، اعلام کردند این شورا را به عنوان نمایندگان مشروع مردم لیبی به رسمیت می شناسند.

خوزه مانوئل باروسو، رئیس کمیسیون اروپا بازدید محمود جبرئیل سرپرست این هیئت را بیانگر اقتدار و اعتبار سیاسی و بین المللی فزاینده شورای ملی انتقالی دانست.
رئیس کمیسیون اروپا گفت: اتحادیه اروپا آماده است برای کمک به شورای انتقالی لیبی در سازماندهی انتخابات، ایجاد دستگاه قضایی موثر، سازماندهی جامعه مدنی و رسانه های آزاد کمک کند.
محمود جبرئیل همچنین روز چهارشنبه با دبیر کل سازمان ناتو، اندرس راسموسن، دیدار کرد.
راسموسن گفت: قذافی مشروعیت خود را از دست داده است و باید برای اتمام درگیریهای پنج ماهه از قدرت کناره گیری کند.

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد روزهای قذافی به شمارش افتاده است.
وزیر خارجه آمریکا که با سرگئی لاورف در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده بود گفت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به لاوروف، گفت ایالات متحده از تلاش های مسکو برای میانجی گری در لیبی مادامی که قذافی از قدرت کناره گیری کند حمایت می کند.
سوئیس نیز اعلام کرد به منظور تقویت روابط با شورای ملی انتقالی در بنغازی دفتر باز می‌کند.