تظاهر‌کنندگان استان الانبار دخالت آشکار ایران در محاکمه فرماندهان ارتش عراق را رد کردند

به گزارش تلویزیون الشرقیه نیوز 28 تیرماه، تظاهر‌کنندگان استان الانبار دخالت آشکار ایران در محاکمه فرماندهان ارتش عراق که در جنگ هشت ساله ضدتجاوز ایران علیه عراق شرکت داشتند، را رد کردند.

 تظاهر‌کنندگان شرکت‌کننده در تظاهرات خواستار آزادی سلطان هاشم وزیر دفاع سابق گفتند دولت عراق بهتر است که افسران ارتش را گرامی بدارد و نه این‌که آنها را اعدام نماید:
یک شرکت‌کننده : ما موافق اعدام فرماندهان عراقی نیستیم، آنها فرماندهان ارتش عراق در دفاع از وطن بوده‌اند و این خیانتی از سوی نیروهای ایرانی است که در درون صفوف عراقیان و در دولت فعلی که با اشغالگر آمده نفوذ کرد اند. نه به سازش با تجزیه عراق و نه به اعدام فرماندهان عراقی و این یک خیانت است.
یک شرکت‌کننده : عصر امروز در شهر رمادی به‌منظور درخواست برای توقف اعدام سمبلهای عراقی از میان فرماندهان ارتش سابق عراق که خون خودشان را فدیه عراق کردند، تظاهراتی برگزار شد و این عجیب است که در برابر چشمان جهانیان و در برابر چشمان مقاماتی که مدعی دمکراسی هستند بهترین سمبلهای عراق اعدام می‌شوند.
یک شرکت‌کننده : ما به این دولت غیرقانونی و وابسته به ایران که خط و خطوط ایران را ضد مردم عراق پیاده می‌کند هشدار می‌دهیم و از اینجا به هر کسی که بخواهد این تظاهرات را با چیزهای دیگر سیاسی کند هشدار می‌دهیم. ما از اینجا خواهان آزادی وزیر دفاع سابق عراق هستیم.
شعارها:
• اعدم افسران شریف عراقی یک انتقام ایرانی است.
کسی که از شرف و ناموس عراق دفاع کرده، مستحق اعدام نیست