تاکید مجدد وزیر خارجه ایرلند بر حقوق وحفاظتهای بنیادین مجاهدان اشرف

وزیر خارجه ایرلند بر حقوق و حفاظتهای بنیادین مجاهدان اشرف و تلاش ایرلند و اتحادیه اروپا برای یافتن یک راه حل بلند مدت و صلح آمیز تاکید کرد.

ایرلند و اتحادیة اروپا همراه با شرکای  بین المللی خود ضمن تلاش برای یافتن یک راه حل پایدار و صلح آمیز، تلاش می کنند تا تحقیقات جامع و مستقل حول وقایع 8 آوریل دراشرف صورت گیرد، دسترسی ناظران بین المللی به اشرف فراهم  شود و محاصره اشرف پایان یابد.
درپاسخ به سؤال پارلمانی خانم مورین اوسالیوان نماینده مجلس  ایرلند، آقای امان گیلمور  وزیرخارجه ایرلند نوشت:
من نگرانی عمیق خود را  نسبت به استفاده از زور علیه ساکنان اشرف که منجر به از دست دادن جانها شده است روشن ساخته ام و تکرار میکنم که ایرلند و اتحادیه اروپا مصمم هستند یک راه حل بلند مدت صلح آمیز  برای مشکلات ساکنان کمپ اشرف بیابند.
شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا وضعیت کمپ اشرف را مورد بحث قرار داده  و بر لزوم رعایت حقوق بشر تاکید کرده است. در شورای وزیران بطور وسیعی وجود این نظریه وجود دارد که ما باید با سازمان ملل، و بخصوص با دولت آمریکا برای یافتن یک راه حل با دوام کار کنیم....
بارونس اشتون موضع اتحادیه اروپا را خیلی واضح ، ازجمله در یک بیانیه قوی در محکومیت خشونت اخیر علیه اشرف بیان کرده و این موضع را به صورت مکتوب و همچنین به صورت تلفنی به وزیر خارجه عراق، اعلام کرده است.
دولت ایرلند از فراخوان مکرر اتحادیه اروپا به دولت عراق برای خودداری از استفاده از خشونت و احترام گذاشتن به حقوق انسانی ساکنان اشرف، حمایت میکند و همراه با شرکای خود در اتحادیه اروپا، به فرستادن پیامهای روشن به مقامات عراقی  ادامه می دهد تا تصریح  کند بکار گیری زور مجاز نیست. حاکمیت عراق محترم است ولی ما تاکید می کنیم که حقوق انسانی ساکنان اشرف  باید محترم شمرده شود.
دولت ایرلند،اتحادیه اروپا همراه با سایر متحدان بین المللی  خود به دنبال یک راه حل صلح آمیز و بادوام  هستند و دولت عراق را به خویشتنداری و فراهم کردن دسترسی ناظران بین المللی به اشرف فرامی خوانند.

رسانه های رژیم آخوندی با غیظ و کین بسیار،  از بی نتیجه ماندن کلیه تلاشها و توطئه ها برای جابجایی مجاهدان اشرف در داخل عراق خبر دادند.

خبرگزاری رسمی حکومت آخوندی بنقل از اظهارات یک دیپلمات آمریکایی به نیویورک تایمز گزارش کرد: تلاش آمریکا برای جابجایی و « نجات گروهک منافقین بی نتیجه » ماند.
بنوشتة خبرگزاری رژیم « لورنس باتلر دیپلومات آمریکایی و سفیر سابق این کشور در مقدونیه، مشاور ژنرال آستین، فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق در سه ماه گذشته هر هفته از طرف سفارت آمریکا در عراق بین بغداد و اردوگاه اشرف در حال رفت و آمد بوده است، تا ساکنان را راضی کند که این مکان خارج شوند».  اما « اجرای این راه‌کار تا حدی دشوار به نظر می‌رسد؛ زیرا ساکنان اردوگاه حاضر به خروج از اردوگاه نیستند....».
خبرگزاری رژیم اضافه کرد:
« باتلر در مورد چشم‌انداز موفقیت انحلال این گروه و انتقال اعضای آن خوش‌بین نیست....».
علاوه بر این باتلر افزود: « باور دارم که واشنگتن در این خصوص به من کمک نمی‌کند» .

همزمان، روزنامه رسالت آخوندی بنقل از باتلر نوشت: « سازمان مجاهدین (منافقین) یک گروه خطرناک است »‏.
رسالت آخوندی می افزاید: « این فرمانده آمریکایی با خبر دادن از عصبانیت مقامات آمریکایی به‌خاطر لابی گری این گروه برای خروج از لیست گروههای تروریستی آمریکا، گفت: ”این گروه دستش به خون آمریکاییها آغشته است. آنها دروغگو هستند و در داستان بافی مهارت بسیار زیادی دارند“. باتلر، با اشاره به حمایت های کلارک، ژنرال آمریکایی از منافقین در گردهمایی های مختلف گفت: ”ژنرال کلارک بدون گرفتن 25هزار دلار از تخت خواب بلند نمی‌شود! “ ».
«چندی پیش ژنرال وسلی کلارک، رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش آمریکا و فرمانده پیشین ناتو، در اتحادیه اروپا در حمایت از منافقین، با چشم‌پوشی ازجنایتهای این گروهک در ایران، عراق، اروپا و حتی آمریکا گفته بود: ”ما مدارک و شواهدی ندیده‌ایم دال براینکه این یک سازمان تروریستی است. من درخواست دیدن چنین مدارکی را کرده‌ام، اما چیزی ارائه نشده است. من دلیلی نمی‌بینم که آنها در لیست نگاه داشته شوند، هیچ دلیلی نمی‌بینم“».

اما بگفتة رسالت آخوندی و باتلر، این در حالیست که منافقین در قتل عام شیعیان و کردهای عراق شرکت داشته اند.

رسانه ها و سایتهای زنجیره ای اطلاعات و سپاه آخوندی نیز بنقل از همین دیپلمات آمریکایی از عصبانیت مماشات گران رسوا شده در آمریکا خبر دادند و اینکه باتلر گفته است : این یک گروه خطرناک تروریستی است که دستش به خون آمریکایی ها آغشته است.
جام جم آخوندی در همین رابطه از « پرداخت رشوه های کلان از سوی منافقین برای شرکت مقامات آمریکایی در گردهمایی هایشان» خبر داد. 
دیده بان اطلاعات آخوندها نوشت: «باتلر مأموریت دشواری را پیش رو دارد؛ اعضاء اشرف حاضر به ترک اردوگاه اشرف نیستند».
« پس ازبرگزاری نیم دوجین از چنین جلساتی، تلاش وی در جلب توافق سران اشرف برای ترک اردوگاه ....، با پیشرفت کمی روبرو بوده است».
«دشواری دیگر مأموریت باتلر ماشین ارتباطاتی نیرومند سازمان مجاهدین خلق است که دارای پشتوانه مالی قوی می باشد.... »
اما بنوشتة نیویورک تایمز یکی از مجاهدین گفته است: «هیچ یک از مدافعان سازمان کارش را برای پول انجام نمی دهد».
عصبانیت هیستریک رژیم آخوندی و باندهای استمالت گر این رژیم در آمریکا از مجاهدین ، که بنوشتة الجزیره نت، در عراق به کابوسی برای آنها تبدیل شده اند،


پس از حکم دادگاه اسپانیا، گزارش دبیرکل ملل متحد دربارة حقوق ساکنان اشرف، محکومیت جابجایی اجباری در داخل عراق از سوی جامعه بین المللی، و مواضع قاطع رئیس جمهور برگزیدة مقاومت در این باره، بالا گرفته است.

در پانزدهم تیرماه رویتر از رم گزارش کرد رهبر اپوزیسیون ایران در ایتالیا، یک طرح آمریکایی برای جابجایی ساکنان اشرف در داخل عراق را رد می کند و میگوید این طرح ممکن است به حمله وخونریزی دیگری منجر شود.
مریم رجوی به رویتر گفت، ” برای این‌که از یک فاجعه‌ی انسانی جلوگیری شود سازمان ملل باید وارد شود ”.
مریم رجوی میگوید:  « اگر چنین جابجایی صورت بگیرد، آنها بجایی خواهند رفت که برای جامعه بین‌المللی شناخته شده نیست، ارتباطات خود را  با دنیای بیرون از دست میدهند واین زمینه را، برای حمله از جانب مالکی و نیروهای مزدور رژیم ایران، بیشتر فراهم میکند» . 

در روز 16 تیر خانم رجوی گفت: «حکم دادگاه هلند یکبار دیگر نشان داد ایالات متحده مسئول حفاظت ساکنان اشرف تا تعیین تکلیف نهایی است و هیچ چیز عدم مداخله آمریکا را برای متوقف کردن جنایتهای نیروهای عراقی توجیه نمی کند».
 خانم رجوی افزود: « مسأله اشرف و جلوگیری از کشتار ساکنان آن، آزمایشگاه همان ارزشهای جهانشمولی است که پرزیدنت اوباما خود را به آن متعهد کرده است. اشرف یک شاخص است که مردم ایران با آن قضاوت می‌کنند امریکا در طرف کیست؟در طرف دیکتاتوری ملایان و دست‌نشاندگانشان در عراق یا در طرف آزادیخواهان و رزمندگان آزادی ایران؟».
-درهمین روز نماینده ساکنان اشرف در خارج از عراق خاطر نشان کرد: « دولت آمریکا باید در قبال 47کشته و 1071مجروح در اشرف پاسخگو باشد و برای آن به تحقیقات رسمی بپردازد».

-در روز 28 تیر، گزارش دبیرکل ملل متحد به شورای امنیت دربارة مأموریت سازمان  ملل در عراق منتشر شد.
بانکی مون در این گزارش اعلام کرد:
-من به مقامات عراقی اصرار میکنم ازبه کار بردن قهر خودداری  و دسترسی کافی ساکنان کمپ به کالاها و خدمات را تأمین کنند
-من بخاطر از دست رفتن جان افراد در واقعه خشونت بار در کمپ ”عراق جدید“ در 7 و 8 آوریل نگران هستم
-من تمام طرفهای درگیر را ترغیب می کنم  به یک راه حل مورد اجماع دست پیدا کنند راه حلی که درعین احترام به حاکمیت عراق با قانون بین المللی حقوق بشر و اصول انساندوستانه همخوان و منطبق باشد
- به این منظور من به کشورهای عضو سازمان ملل  فراخوان میدهم به اجرای هر ترتیباتی که برای حکومت عراق وساکنان کمپ  قابل قبول باشدکمک کنند از چنین راه حلی حمایت نمایند و برای آن تسهیلات فراهم کنند

در روز 29 تیر سیاستمداران و حقوقدانان در کنفرانس بین المللی پاریس بالاتفاق، جابجایی ساکنان اشرف در داخل عراق را،  استقبال از یک فاجعه انسانی دیگر دانستند.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت در همین کنفرانس  با اعلام قبول همه ملاحظات دبیر کل ملل متحد از سوی ساکنان اشرف، در انطباق کامل با آنچه دبیر کل ملل متحد خواستار شده است ، گفت: شرط کلیدی موفقیت، قبول مسئولیت از جانب امریکاست و اینکه حداقل قیمت را برای حفاظت از جان انسانهای بیگناه و بیدفاع، که با یکایک آنها موافقتنامه حفاظت تا فرجام نهایی امضا کرده است، بپردازد.
خانم رجوی ترتیبات و راه حل واقعی و عملی را به شرح زیر اعلام نمود:
1-اعلام حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا از راه حل پارلمان اروپا برای انتقال ساکنان اشرف به کشورهای ثالث
2- تأمین و تضمین حفاظت اشرف توسط امریکا، اتحادیه اروپا و ملل متحد به ویژه کمیساریای عالی حقوق بشر و کمیساریای عالی پناهندگی ملل متحد تا انتقال همه ساکنان.
3-استقرار دائم ناظران ملل متحد در اشرف تا پایان انتقال.
4-تحقیق در مورد جنایت 8 آوریل تحت نظر ملل متحد برای ممانعت از تکرار فاجعه.
5-وادار کردن دولت عراق به تبعیت از فراخوان دبیر کل ملل متحد برای پایان دادن به هر گونه استفاده از زور و خشونت و پایان دادن به محاصره ضد انسانی و شکنجه روانی و بیرون بردن افراد مسلح از داخل اشرف

دو روز بعد از کنفرانس بین المللی پاریس، نیویورک تایمز بنقل از باتلر نوشت:

گروه تبعیدی ایرانی به یک موضوع دردسر و آزار دهنده برای  آمریکا در عراق تبدیل شده است.
بیش از 3000 نفری که در کمپ اشرف زندگی میکنند زمانی یک سازمان قوی شبه نظامی را نمایندگی میکردند که مصمم به سرنگون کردن دولت ایران بود.
اکنون به آنها در عراق خوش آمد گفته نمیشود ولی بر این باور هستند که آمریکا مسئولیت حفاظت آنها را بر عهده دارد و این  در حالیست که هنوز در لیست وزارتخارجه آمریکا نامگذاری تروریستی دارند. 
نیویورک تایمز نوشت: در سه ماه گذشته آقای باتلر، مشاور سیاست خارجی ژنرال آستین، بطور هفتگی بین بغداد و کمپ اشرف  که در استان دیالی در نزدیکی مرز ایران قرار دارد در رفت وآمد بوده است. او با ترکیبی از شوخی و صراحت، تلاش کرده است که تبعیدیان را برای ترک کمپشان بفریبد ....
در حالی که نیروی نظامی آمریکا در حال خروج نهایی از عراق است، وضعیت در کمپ اشرف جزء آزاردهنده ترین فصول ناتمام جنگ آمریکا در عراق باقیمانده است.
به اعتقاد باتلر، این یک گروه تروریستی بسیار سرسخت، با ایدئولوژی مارکسیسم اسلامی شیعه است که به صدام حسین خدمت کرده و شیعیان و کردهای عراقی را قتل عام و بیش از 2000 تانک و نفربر زرهی داشته است. 
اخیراً یک حمله ارتش عراق به کمپ، دهها کشته و صدها زخمی بجای گذاشت.
آقای باتلر میگوید هیچگونه سمپاتی به آنها ندارد اما  میخواهد آنها را از اشرف جابجا کند  تا نگرانی او از یک حمله دیگر ارتش عراق در آینده پس از پایان ضرب الاجل 2011 که دولت عراق مقرر کرده است، رفع شود.
نیویورک تایمز افزود: راه حل باتلر البته پیچ خورده است چرا که ساکنان، حاضر به ترک مکان خود نیستند... برای آقای باتلر، سفیر سابق مقدونیه که دستآورد های دیپلماتیکش او را تا میز مذاکرات اعضاء ارتش جمهوریخواه ایرلند و جنایتکاران جنگی بالکان برده است، مذاکرات با مجاهدین به همان اندازه دشوار است.  چیزی که به مشکلات او اضافه میکند، این است که این گروه یک دستگاه فوق العاده عالی روابط عمومی که به خوبی تأمین مالی میشود دارد. آنها شخصیت های سیاسی مانند هاوارد دین و وسلی کلارک، ژنرال بازنشسته ارتش را با پرداخت هزینه برای اینکه آنها در حمایت از این گروه سخنرانی کنند جذب کرده اند. چیزی که به مقاومت آنها در برابر جابجایی سوخت تازه ای رسانده و مقاماتی را که سعی به معامله با آنها هستند، مانند آقای باتلر را بسیار عصبانی کرده است.
آقای باتلر در رابطه با ژنرال کلارک از این گروه پرسید: “او چقدر پول گرفته”؟ و اضافه کرد “او با کمتر از 25 هزار دلار حتی از تختش بلند نمیشود”.
در این رابطه یکی از اعضاء جواب داد که هیچ یک از مدافعین معروف این گروه این کار را “برای پول انجام نمیدهند”.
آقای باتلر گفت «من حدس میزنم که حدود یک میلیون دلار برای این در شش ماه گذشته خرج شده است.» او به کل کمپین تبلیغی که در این رابطه در جریان است اشاره میکرد.
آقای باتلر تصریح می کند: این گروه هرگز اطلاعاتی در رابطه با دولت صدام حسین به آمریکا نداده است.
به ادعای باتلر، این گروه در رابطه با دولت ایران و برنامه هسته ای اش نیز اطلاعات مفیدی ارائه نکرده است.
از سوی دیگر این گروه با اقدامات حقوقی، توانست نام خود را از لیست های تروریستی انگلستان و اتحادیه اروپا حذف کند.  شکایت حقوقی این گروه در دادگاه فدرال در آمریکا  نیز منجر به این شد که دادگاه از وزارت خارجه بخواهد نام گذاری این گروه را مورد بازبینی قرار بدهد.
اما آقای باتلر گفت «برای دنیای بیرون شما یک سازمان شبه نظامی بنظر میرسید، » و افزود «بعنوان یک گروه شما خطرناک هستید.»
در هرحال آقای باتلر نسبت به اینکه این گروه را راضی به جابجایی یا انحلال خودشان بکند امیدوار نیست و در این رابطه میگوید: «حدس من این است که واشنگتن هیچ حمایتی از طرح من نخواهد کرد».
باتلر به یک خبرنگار نیویورک تایمز، که او را بعنوان نفر سفارت آمریکا، با خود همراه کرده و به ملاقات با مجاهدین برده بود، دربارة مجاهدین گفت: «این یک سم است. این تروریسم است. این ایران است. این عراق است...» .
- از این پیشتر، باتلر بگونه ای ناشناخته، در روز 14 اردیبهشت، بدون معرفی خودش، بعنوان یک کارمند ساده،  در یک ملاقات رهبران اشرف با رهبری سازمان ملل در بغداد شرکت کرده بود تا به ارزیابی مخفیانه آنها  بپردازد.

- این درحالیست که بنوشتة الجزیره نت « مجاهدین خلق نمی خواهند قبل از اینکه محل امنی برای انها مشخص شود قرارگاه اشرف را ترک نمایند و معتقدند که ایالات متحده باید حفاظت آنها را در خاک عراق تامین نماید».
 
دربارة گزارشها و شیوه های گردآوری اطلاعات علیه مجاهدین و جنبش مقاومت مردم ایران توسط عناصر و جناح های مماشات گر و پشتیبان رژیم آخوندی توجه شما را به قسمتی از سخنان پرفسور ریموند تانتر رئیس کمیته سیاست ایران  که یک بنیاد تحقیقاتی است و تا کنون کتابهای متعددی در این زمینه منتشر کرده است، جلب میکنیم: