عراقیان خواهان اخراج سفیر رژیم از بغداد شدند

وزارت اطلاعات ایران فرهنگ کوچه بازاری را به‌کار می‌گیرد و با تلفیق دروغهایی، نویسندگان بزرگ عراق را مورد خطاب قرار می‌دهد- به قلم عبدالکریم عبد الله.

خبرگزاری اخبار عراق – 6 مرداد، تعداد زیاد و رو به گسترشی از عراقیان از طبقات و تشکلات گوناگون جامعه عراق از دولت عراق خواستند تا آخوند دانایی‌فر سفیر جمهوری اسلامی ایران را از بغداد اخراج کند زیرا به گفته خیلی از سیاستمداران، شیوخ و شهروندان عراقی به حاکمیت، استقلال و آزادی مردم عراق احترام نمی‌گذرد و به دخالتهای خودش در امور داخلی این کشور ادامه می‌دهد و نیروهای رژیم ایران به نفوذ خودشان در داخل مرزهای عراق و توپ‌باران روستاهای مرزی عراق ادامه می‌دهند و این کار باعث کشته و مجروج شدن خیلی از ساکنان این مناطق و از بین رفتن خانه‌هایشان شده است امری که باعث شده تا صدها خانوار از مناطق خودشان کوچ کنند، به‌دنبال صدور حکم دادگاه اسپانیا که از نوری مالکی و برخی از فرماندهان نظامی او خواسته تا به اتهام جنایت در حق بشریت در کمپ اشرف در برابر این دادگاه حضور یابند این درخواست از طرف سیاستمداران و شهروندان غیرنظامی که درمیان آنها شیوخ عشایر عراقی نیز دیده می‌شود شدت بیشتری یافته است.
منابع مطلعی یادآور شدند: ”دولت مالکی از سفیر رژیم ایران خواسته تا تحرکات فعلی خودش را کاهش داهد و به‌دلیل خشم مردم برافروخته در قبال رژیم ایران درباره حکم دادگاه اسپانیا حرفی نزند“.
این منابع افزودند: ”حکم دادگاه اسپانیا هفته پیش واقعه‌ای مهم در سفارت رژیم ایران بوده است به‌طوری‌که سفیر با ستاد خودش در سفارت نشستی برقرار کرد تا پیامدهای این حکم را مورد بررسی قرار دهند ”در عین حال منطقه صالحیه شاهد تجمع جوانان در پارکی روبه‌روی درب سفارت بود و در آن جوانانی که با خود طبل و آلات موسیفی همراه داشتند ترانه ”بغداد پیروز شد ”را سرودند که عراقیان در دوران هشت سال جنگ بین دو کشور همسایه می‌سرودند تا مخالفت خودش نسبت به نفوذ ایران در کشورشان را بیان دارند هم‌چنین آنها شعارهایی علیه دخالتهای رژیم ایران در امور داخلی عراق سر می‌دادند که در یکی از این شعارها می‌گفتند: ”دانایی فر برو برو بغداد آزاد باشد ”و در عین حالیکه مشتهای گره کرده شان را به سمت سفارت که تدابیر شدید امنیتی در آن اتخاذ شده بود نشانه می‌گرفتند و به دانایی‌فر اشاره می‌کردند.
منابع اشاره کردند: ”ترس زیادی در سفیر ایران نسبت به عکس‌العملهای محافل سیاسی و مردمی عراق در قبال حکم دادگاه اسپانیا وجود دارد امری که شاید منجر به این شود که مخالفت علنی نسبت به سیاست رژیم ایران در عراق به‌وجود بیاید و خواستار اخراج او از عراق شوند“. این مخالفت در حال حاضر از طرف خواصی هم‌چون نویسندگان، روشنفکران، سیاستمداران ملی عراق و شیوخ عشایر هدایت می‌شود که چند روز قبل همبستگی 525هزار شهروند استان دیالی با مورد انتقاد قرار دادن نفوذ و جنگ رژیم ایران در استانشان و استمرار توپ‌باران روستاهای مرزی شمال عراق را اعلام داشته و از ساکنان کمپ اشرف و حقوق انسانی آنها که توسط دولت عراق و تحت فشار دولت ایران مورد تجاوز قرار گرفته است را حمایت کردند
درخواستها برای اخراج سفیر ایران از کشور از طرف نمایندگان پارلمان عراق و حتی در داخل دولت مالکی افزایش یافته است به‌طوری‌که صالح المطلک معاون نخست‌وزیر عراق دو روز پیش خواستار اخراج سفیر رژیم ایران از عراق شد چرا که این سفیر به‌طور آشکار در امور داخلی عراق دخالت می‌کند در همین رابطه خانم ناهده الدالینی عضو لیست العراقیه پیش‌بینی کرد که حکم دادگاه اسپانیا به‌زودی تأثیراتش را در محافل داخلی و بین‌المللی می‌گذارد.
خانم الداینی در اظهارات ویژه‌اش گفت: به‌زودی حکم دادگاه اسپانیا، به‌دلیل اهمیت قانونی اش، انعکاس گسترده ایی را در بین محافل سیاسی و مردمی عراق و بین‌المللی خواهد گذاشت.
وی افزودکه این حکم به‌مثابه پیشرفت بزرگی در صحنه عراق می‌باشد زیرا که برای اولین بار در تاریخ عراق این اتفاق رخ می‌دهد
وی توضیح داد که دولت در این رابطه سکوت اختیار کرده است و این آدم را دچار شک و تردید می‌کند که دولت نمی‌تواند از خودش در این رابطه دفاع بکند. وی افزود که این حکم یک تصویر بدی از عراق جدید نشان می‌دهد، وی به ضرورت اتخاذ طرحهای فوری برای حل مشکلات ساکنان کمپ اشرف بر اساس توافقنامه‌ها و التزامات و قرار دادهای بسته شده بین آنها و طرفهای بین‌المللی تأکید ورزید.
در همین رابطه چندین نویسنده و روشنفکر عراقی و نیز سازمانها و انجمنهای مطبوعاتی به‌کار گیری یک ایستگاه جاسوسی در سفارت بغداد توسط یک پوش لو رفته‌اش را محکوم کردند، هابیلیان بار دیگر استاد صافی الیاسری که یکی از نویسندگان عالیقدر عراق می‌باشد را با عبارتی تنفر‌برانگیز که از فرهنگ منحط کوچه بازاری تهران به استعاره گرفته است مورد حمله قرار داد زیرا او فاش می‌سازد که خبرگزاری رژیم حقایق را تحریف می‌کند و شیوه دسیسه چینی در رسانه‌ها را به‌کار گرفته و در آن گفتار شیوخ عشایر عراق را تحریف می‌سازد، این شیوه را با شیخ مازن حبیب خیزران به‌کار برده و حرفهایی را به او نسبت داده که ربطی به او ندارد هم‌چنین به عشیره عالیقدر آل یاسر نسبت داده که آنها خودشان را از صافی یاسیر مبرا کرده‌اند، برای اثبات دروغ بودن حرفشان شیخ هاشم الیاسری گفت سر خاندان آل یاسر در کربلا هاشم الیاسری است و سر این خاندان در بغداد سید عدنان سید محمد خلف الیاسری است و در استان میسان سید حامد سید حسن است و یک نفر از این خاندان که به جز به شان او افتخار کرد و او را سمبل افتخار این خاندان دانست کاری دیگر نمی‌شود کرد استاد صافی الیاسری وطن‌پرست مخلص عراقی می‌باشد، ما ایستگاه جاسوسی رژیم ایران در بغداد را با تمامی پوشهایش به چالش می‌طلبیم که عکس این را ثابت کنند و برای درستی ادعاهای خودشان دلیل بیاورند. یک نفر از افراد خاندان آل یاسر به نفع آقای یاسری حرفی زده است، وزارت اطلاعات ایران مانند دیگر سرویسهای رژیم از جنبه های مطبوعاتی و فرهنگی و سیاسی چیزی به جز دسیسه چینی و دروغ بافی و قلب حقایق چیزی نمی‌شناسد ولی با این حال به‌رغم تمامی تلاشهایی که می‌کند و پولهایی که برای این کار صرف می‌کند او درباره الیاسری چیزی به جز شکست چیز دیگری حاصلش نخواهد شد»