به گزارش رسانه حکومتی فارس وابسته به سپاه پاسداران 15 مرداد، شمس الدین حسینی ، حسین فاضلی را که قبلا سمت معاونت اسفندیار رحیم مشایی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را برعهده داشت به سمت مدیرعاملی شرکت سرمایه گذاری های خارجی ایران برگزیده است.
بر اساس آنچه روی سایت رسمی شرکت سرمایه گذاری های خارجی ایران (ایفیک) آمده است،این شرکت بر طبق اساسنامه ،مدیریت تمام سرمایهگذاریهای انجام شده چه قبل وچه بعداز انقلاب درخارج از کشور در شرکت هایی باعنوان "شرکتهای سرمایهپذیرایفیک "عهده دار شده است.
در سایت این شرکت فهرستی از شرکت هایی که ایفیک به نمایندگی از رژیم ایران در آنها دارای سهام است ذکر شده که از جمله می توان به بانک توسعه مصر-ایران با بیش از 44 درصد سهام، کروپ برزیل با حدود49 درصد سهام، تیسن کروپ آلمان به عنوان دومین سهامدار،سبافون در یمن با 10 درصد سهام، میراتکس که شرکتی سرشناس در حوزه نساجی است با 49 درصد سهام در مصر، شرکت پاکیران در پاکستان با 50 درصد سهم، شرکت اورانیوم راسینگ(بزرگ ترین معدن اورانیوم جهان) با 16 درصد سهم و... اشاره کرد.
با نگاهی به این فهرست می توان به اهمیت کارکرد شرکت سرمایه گذاری های خارجی ایران و سهم عظیم دارایی های بین المللی ایران و نقشی که این شرکت می تواند در ارز آوری، ایجاد اشتغال ،صدور خدمات فنی و مهندسی و ورود فناوری های نوین به کشور پی برد.
درکارنامه حسین فاضلی، سمت دبیری همایش فرصت های سرمایه گذاری مناطق آزاد که در اردیبهشت امسال از سوی "حمید بقایی " نیز دیده می شود.
فاضلی پیشتر در زمان ریاست اسفندیار رحیم مشایی بر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری معاون سرمایه گذاری وی بوده است.