مرگ دو کارگر چاه کن بر اثر سقوط در چاهی به عمق ۱۲ متر

دو کارگر چاه کن، هفته گذشته در عمق ۱۲ متری چاهی در منطقه شیان به علت ریزش دیواره‌های چاه گرفتار شده و جان باختند.
نجاتگران آتش نشانی پس از ۷۲ ساعت تلاش موفق شدند تنها جسم بی‌جان یکی از کارگران چاه کن را که در عمق ۱۲ متری چاهی در منطقه شیان گرفتار شده بودند از زیر خروار‌ها خاک خارج و از درون چاه بیرون آورند.

وبسایت آتش نشانی نوشت: نجاتگران با حفر و استفاده از یک حلقه چاه جدید و مقاوم‌سازی آن شب گذشته موفق شدند جسم بی‌جان یکی از چاه کنها را از زیر خاک درون چاه بیرون آورند که امدادگران اورژانس حاضر در محل مرگ او را تأیید و اعلام کردند.
گزارشها حاکی از آن است که وجود ۴ حلقه چاه که به شکلی غیراصولی در کف ساختمان حفر شده و فوندانسیون نا‌ایمن ساختمان که روی قنات قدیمی قرار دارد هم‌چنین سست بودن خاک باعث شده که کل ساختمان در شرایط نا‌ایمن قرار گیرد.
این ساختمان در شیب خیابان پنجم شیان و در کنار تپه‌های منطقه جنگلی لویزان قرار دارد.
هرانا 17 مرداد