قدرتهای در حال ظهور خواهان خویشتنداری در سوریه شدند

قدرتهای در حال ظهور هند، برزیل و افریقای جنوبی در یک بیانیه مشترک گفتند در ملاقاتی با بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه از رژیم سوریه خواستند تا از خود خویشتنداری نشان داده و به حقوق‌بشر احترام بگذارد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه 20 مرداد، در بیانیه مشترک گفته شده است این کشورها ”خواستار توقف فوری خشونتها شده و از تمامی طرفها خواهان خویشتنداری حداکثر و احترام به حقوق‌بشر و قانون حقوق‌بشر بین‌المللی شدند ”.
نمایندگان کشورهای هند، برزیل و افریقای جنوبی روز چهارشنبه در دمشق با بشار اسد و ولید معلم وزیر خارجه سوریه دیدار کردند .
گروههای حقوق‌بشری می‌گویند بیش از 2000نفر در تظاهراتها جان خود را از دست داده‌اند.
نیروهای ارتش سوریه به شهرهای جدیدی یورش برده و پنج نفر را کشتند
نیروهای ارتش سوریه روز پنجشنبه به دو شهر دیگر یورش برده و پنج نفر را کشتند.
یک فعال حقوق‌بشر در شهر qusayrگفت بعد از این‌که ستون تانکها اوایل روز پنجشنبه وارد این شهر در استان حمص شدند، ساکنان شهر اقدام به خروج از شهر کردند. او گفت حداقل پنج نفر از ساکنان کشته و 10نفر زخمی‌شدند.
او گفت نیروهای امنیتی بطرف ساکنانی که قصد فرار بطرف منطقه الباستین داشتند آتش گشودند و حداقل پنج نفر کشته شدند.
او گفت مردم به مناطق اطراف فرار کردند و تمامی ارتباطات شهر قطع شده است.
دیده‌بان حقوق‌بشر سوریه گفت تانکها و خودروهای حامل نیرو و اتوبوسهای حامل نیروهای امنیتی بعد از سپیده دم وارد شهر saraqeb در استان ادلیب در نزدیکی مرز ترکیه شدند. بعداً صدا شلیک در شهر شنیده می‌شد و گروههای حقوق‌بشری گفتند حمله به خانه‌ها و دستگیرهای شروع شده و بیش از 100نفر از جمله 35 کودک دستگیر شده‌اند.

براساس گزارش سایت وزارت خارجه آمریکا 19 مرداد، سوزان رایس سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت، اسد پایه‌یی ترین قوانین دمکراسی را با فرستادن جانیان جهت حمله به هیأت دیپلوماتیک نقض کرده است. و سیاستهای سرکوبگرانه رژیم اسد و اتکای عمیق آن به ایران، به‌طور فزاینده ریسک خطرناک تنشهای قومی و سایر تنشها را به کشورهای همسایه سر ریز می‌کند. ما بطور خاص نگران ادامه  شریان (ورود)   تسلیحات به سوریه هستیم.
داووداغلو وزیر خارجه ترکیه روز جمعه گفت، کشورش یک محموله تسلیحاتی که از ایران به سوریه می‌رفت را توقیف کرده است. وی گفت، ما تمامی کشورها را فرا می‌خوانیم که به رژیم سوریه تسلیحات ندهند زیرا یقیناً آنها را علیه شهروندان خود به‌کار می‌گیرد. …