ژنرال اودیرنو: رئیس کمیته حذف کاندیداها عامل سپاه قدس است

خبرگزاری فرانسه: اودیرنو که به رژیم تهران اشاره می گرد گفت: ”ما معتقدیم که آنها به طور مطلق درگیر تاثیر گذاشتن بر نتیجه انتخابات بوده اند. آنها مدتهاست که توانسته اند این کار را بکنند.


اودیرنو گفت, در سال 2008 بعد از اینکه اطلاعات آمریکا نشان داد اللامی در بمبگذاریها در بغداد که شهروندان آمریکا و سربازانی که از یک جلسه با مقامات دولت محلی خارج می شدند را هدف قرار داد دست داشته, وی دستگیر شد.
ژنرال اودیرنو اظهار داشت که اللامی” برای مدتی در فعالیت های خیلی شنیعی در عراق دست داشته است” و این” ناامید کننده است که فردی شبیه او در حقیقت مسئول اداره این کمیسیون  بوده یا قادر به اداره کردن این کمیسیون می باشد.”
خبرگزاری فرانسه ؛ واشنگتن؛ 28 بهمن 88 - روز سه شنبه, در کانون یک نزاع بر سر قرار دادن کاندیداهای انتخاباتی در لیست سیاه, فرمانده آمریکا در عراق, دو سیاستمدار عراقی را, به داشتن رابطه با سپاه قدس سپاه پاسداران ایران متهم کرد.
ژنرال ری اودیرنو گفت که علی اللامی و احمد چلبی ” به وضوح تحت نفوذ ایران هستند”.
 این فرمانده نظامی به حاضران در موسسه مطالعات جنگ در واشنگتن گفت, ” ما اطلاعات مستقیمی داریم ,که این را به ما می گوید”
اللامی رئیس کمیتهیی است که  مسئول جلوگیری از  شرکت اشخاصی که با حزب بعث رابطه دارند, در انتخابات ماه آینده عراق می باشد.
چلبی نیز در این کمیته است.  بعد از اینکه اطلاعات او برای حمایت آمریکا جهت جنگ در عراق جعلی در آمد, وی از چشم واشینگن افتاد.
نزاع بر سر اینکه چه کسی می تواند در انتخابات عمومی 7 مارس شرکت کند موجب بروز تنش های فرقهیی در عراق شده و برای واشینگتن که این انتخابات را به عنوان یک پیش درآمد مهم جهت یک خروج کامل نظامی تاپایان سال 2011 میداند, زنگ خطری است..
این رای گیری به عنوان یک آزمایش برای اقدامات آشتی ملی بین جمعیت اقلیت سنی که در زمان صدام مسلط بوده و اکثریت شیعی که اکنون توسط دولت کنونی به نخست وزیر نوری مالکی رهیری می شود,  است.
اودیرنو گفت که اللامی و چلبی در ایران, چند ملاقات با یکی از دستیاران نزدیک به فرمانده نیروی قدس, بازوی عملیات مخفی سپاه قدرتمند پاسداران ایران داشته اند.
خبرگزاری فرانسه افزود: اودیرنو که به رژیم تهران اشاره می گرد گفت: ”ما معتقدیم که آنها به طور مطلق درگیر تاثیر گذاشتن بر نتیجه انتخابات بوده اند. آنها مدتهاست که توانسته اند این کار را بکنند.
افسران ارتش آمریکا, پیش از این نیروی قدس را به حمایت از شبه نظامیان شیعی که در درگیریهای خونین فرقهیی در عراق دست دارند, متهم کرده اند.
اودیرنو گفت, در سال 2008 بعد از اینکه اطلاعات آمریکا نشان داد اللامی در بمبگذاریها در بغداد که شهروندان آمریکا و سربازانی که از یک جلسه با مقامات دولت محلی خارج می شدند را هدف قرار داد دست داشته, وی دستگیر گردید.
اودیرنو گفت, اما او در اوت 2009 بخاطر فقدان مداراکی که بتوان در دادگاه عراق مورد استفاده  قرار گیرد, آزاد گردید.
” آنچه ما داشتیم اطلاعاتی بود که او را به این حمله ربط می داد. بنابراین, همانطوریکه بقیه را آزاد کردیم. باید او را آزاد  میکردیم.”
ژنرال اودیرنو اظهار داشت که اللامی” برای مدتی در فعالیت های خیلی شنیعی در عراق دست داشته است” و این” ناامید کننده است که فردی شبیه او در حقیقت مسئول اداره این کمیسیون  بوده یا قادر به اداره کردن این کمیسیون می باشد.”
ژنرال [اودیرنو] تصدیق کرد که پروسه بررسی کاندیداهای عراق می بایست شفاف تر می بود, اما او گفت که  اهمیت این موضوع بیش از حد ارزیابی شده است.
او گفت: ”بنابراین بنظر من, ما اجازه دادیم به این بحث بعث زدایی واقعا بیش از حد دامن زده بشود.”
اودیرنو گفت: از آنجا که تعداد محدودی کاندیدا از میان هزاران کاندید از این تاثیر میپذیرند, ”بطور واقعی ضربه آن به انتخابات ناچیز خواهد بود,” 
اودیرنو همچنین گفت فعالیتهای تهران درعراق از روش های ”مرگبار” تا حدودی دور شده  و به سوی استفاده از ابزارهای سیاسی و مالی برای اعمال نفوذ تغییرکرده است.
او گفت: ”من می خواهم تاکید کنم که,  ما هنوز موشکهای ایرانی و دیگر وسایلی که ساخته شده و اشخاصی که در ایران آموزش دیده اند تا دست به حملات علیه نیروهای امنیتی عراقی  و  آمریکاییها بزنند را کشف میکنیم.”
او گفت, فعالیت های متخاصم ایران ” مستمر” بوده است, اما کمتر از آنچه درگذشته بود, میباشد.

رئیس جمهور باراک اوباما قول داده است که نیروهای آمریکا تا پایان سال 2011 از عراق خارج شوند و تا اوت که قرار است نیروهای رزمی آمریکا خارج شوند, میزان نیروها را به 50 هزار برساند.
اودیرنو گفت, او سرعت طرحهای کاهش [نیروی] آمریکا را بر اساس عواقب بعد از انتخابات بررسی می کند.
” من همواره گفته ام که 60 روز بعد از انتخابات زمانی خواهد بود که ما بطور واقعی نیاز داریم تا اینکه امنیت چگونه بنظر خواهد میرسید را مورد ارزیابی قرار دهیم.”.