لاذقیه تحت رگبار شدید تیربارهای سنگین قرار دارد، محکومیت عربی و بین‌المللی سوریه

خبرگزاری فرانسه 25 مرداد گزارش داد، فعالین سوری گفتند طنین شلیک تیربارهای سنگین در روز سه‌شنبه در سراسر شهر بندری لاذقیه شنیده می‌شود. 
دیده‌بان حقوق‌بشر سوریه گفت ”در مناطق لاذقیه، رامل، مسبح الشعب و عین تمرا latakia، ramel، masbah al-shaab and ain tamra به مدت سه ساعت رگبار شدید تیربارها سنگین ادامه داشته است ”. 

حمله نظامی به لاذقیه محکومیتهای شدید بین‌المللی و عربی را به‌دنبال داشته است. 
دبیرکل سازمان آزادیبخش فلسطین یاسر عبد ربه گفت هدف قرار دادن فلسطینیان و مردم سوریه هم‌چنین ”بخشی از جنایت علیه بشریت ”است.
خبرگزاری رسمی اردن پترا گزارش کرد اردن مصرانه از دمشق خواهان توقف فوری خشونتها می‌باشد.
از روز یکشنبه تاکنون 30نفر از شهروندان در لاذقیه به‌دست نیروهای امنیتی بشار اسد کشته شده‌اند. 
آژانس امداد رسانی و کمکهای سازمان ملل (un relief and works agency (unrwa گزارش کرده است که بیش از 5000نفر از آواره‌گان فلسطینی از کمپ رامل در جنوب لاذقیه که مورد تهاجم قرار داشته است فرار کرده‌اند.
یک ساکن منطقه al-slaibeh لاذقیه به خبرگزاری فرانسه از طریق اینترنت گفت شلیک گلوله‌ها بی‌رحمانه و قساوت بار است. او گفت شلیکها عمدتاً از بالای ساختمان مدارس که نیروهای امنیتی در آنها مستقر شده‌‌اند صورت می‌گیرد.
یک ساکن دیگر لاذقیه گفت تمامی مغازه‌ها و نانوایی ها بسته هستند. او گفت آواره گان فلسطینی در یک مجموعه ورزشی در شهر تجمع کرده‌اند.
یک ساکن لاذقیه گفت در سیطرها نیروهای امنیتی مردم را مورد بازرسی قرار می‌دهند و به مردم پیراهنهایی با عکس بشار اسد می‌دهند. او گفت بارانی از گلوله در حال باریدن است. 
فعالین گفتند به‌رغم حضور سنگین نیروهای امنیتی در شهر qusayr در نزدیکی حمص، حدود 7000نفر تظاهرات کرده و خواهان سرنگونی بشار اسد شدند. 
یک فعال سوری از شهر حمص گفت عملیات نیروهای امنیتی در حمص و شهر نزدیک آن هولا hula از روز دوشنبه تاکنون 12نفر کشته به‌جای گذاشته است.

سبعیت نظام سوریه جز بر عزم مردم برای استمرار نبردشان برای آزادی و استقلال نمی‌افزاید
منابع به الجزیره گفتند که دستکم 12نفر بر اثر شلیک گلوله نیروهای امنیتی علیه تظاهر کنندگان سوری در حمص پس از نماز تراویح کشته شدند. تظاهر کنندگان شعارهایی در همبستگی با اللاذقیه و شعارهای دیگر برای سرنگونی نظام سر می‌دادند. سازمانهای حقوقی نگرانی خود را نسبت به تعداد زیاد موارد ربوده شده و دستگیری و شکنجه که گفته می‌شود شامل هزاران تظاهرکننده در سوریه می‌شود، ابراز داشتند.

گزارش از بسام بوننی: تظاهر کنندگان در تظاهرات مسالمت‌آمیز دیگر در حمص نظام سوریه و امنیتش و شبّیحه‌اش را محکوم کردند. از دیدگاه نظام سوریه، صوتی بالاتر از صوت گلوله نیست. این چیزی است که اعتراضات روزانه آن را تأکید می‌کند. اما چه کسی خون ریزی را متوقف می‌کند (شعار: اتحاد اتحاد). اگر‌چه طرف مقابل چیزی جز خاموش کردن صدای مخالف را به‌رسمیت نمی‌شناسد، اما مردم روی آوردن به سلاح را رد می‌کنند. هزاران تظاهرکننده که گلوله‌های نظام به آنها اصابت نمی‌کند، سرنوشت آنان بدتر نیست و سروکار آنها به پشت میله‌های زندان ختم می‌شود.
طرفهای محلی و بین‌المللی نگرانی خود را نسبت به شکنجه سیستماتیک زندانیان که به گفته دیدبان حقوق‌بشر سوریه تاکنون به‌جان باختن دستکم 71تن انجامیده است، ابراز داشتند. این نگرانیها همراه با شهادتهای فعالان اینترنت و فیلمهایی که نشان می‌دهند چیزی جز سبعیت اوضاع نیست. سبعیتی که جز بر عزم مردم برای استمرار نبردشان برای آزادی و استقلال حتی اگر راهی مسیری طولانی همراه با خطرات فراوان باشد نمی‌افزاید.