جیمز موریسون - جهش جدید برای مقاومت

مقاله در واشنگتن تایمز 24 مرداد، طرفداران آمریکائی مبارزان بی سلاح ایرانی در عراق یک بسیج برای متقاعد کردن وزارت خارجه آمریکا براه انداخته اند تا تبعیدیان را از لیست تروریستی خارج کرده و آنها را از اقدام تلافی جویانه عراقیان طرفدار رژیم ایران در بغداد محافظت کنند.

سرشناسان ایرانی - آمریکائی شامل پروفسور, دکتر, دانشمند، و حقوقدان از لس آنجلس تا میامی در هفته گذشته از خانم وزیر هیلاری کلینتون تقاضای تجدید نظر کردند. آنها از خانم کلینتون خواستند که به زیر دستانش دستور بدهد تا از حکم دادگاه فدرال که بیش از یکسال از عمر آن میگذرد اطاعت کنند و عدالت را در مورد نگهداشتن مبارزان ایرانی در لیست تروریستی آمریکا به اجرا بگذارند.
در روز دوشنبه، دو دولتمرد عالیرتبه در دوران رئیس جمهور جرج بوش و یکنفر در دوران رئیس جمهور بیل کلینتون کاخ سفید را به پشت کردن به مبارزان ایرانی که رابطانشان مهمترین اطلاعات امنیتی را در مورد پروژه بمب اتمی رژیم ایران افشاء کردند متهم کردند.
آقای آلن گرسون، مشاور سابق هئیت آمریکائی در سازمان ملل و وکیل مدافع کنونی تبعیدیان در یک مقاله در هافینگتن پست که در پاسخ به مقاله ای که پیش از آن به نام ”مقاومت یک گروه تروریستی“ نوشته شده بود از موکلانش دفاع کرد.
اعضاء کنگره آمریکا همچنین مصرانه از رئیس جمهور اوباما خواستند که ژنرال بازنشسته ارتش آقای وسلی کلارک، یک دموکرات و فرمانده سابق نیروهای ناتو, را بعنوان نماینده در دولت عراق بخدمت بگیرد تا مذاکره در مورد سرنوشت 3400 ایرانی مبارز در کمپ اشرف، در حدود 40 مایلی بغداد، را بعهده بگیرد. (ژنرال کلارک در کنار دیگر دولتمردان سابق آمریکائی از خروج مجاهدین از لیست تروریستی حمایت میکند).
وزارت خارجه مقاومت را به کشتن افسران آمریکائی در دهه 70 میلادی متهم میکند. این وزارتخانه همچنین می گوید در حال آماده کردن پاسخ به دادگاه است. رئیس جمهور کلینتون این مقاومت را در لیست گذاشت وقتی که می خواست باب گفتگو را با رژیم ایران باز کند.
نیروهای آمریکائی مقاومت را در سال 2003, بعد از سرنگونی رژیم دیکتاتور صدام حسین، که به آنها سرزمین امنی داده بود تا رژیم ایران را بزیر بکشند، خلع سلاح کردند.
بسیج اخیر آخرین تحولی است که در جهت خارج کردن مقاومت ایران از لیست تروریستی انجام میگیرد. بریتانیا در سال 2008 آنان را از لیستش خارج ساخت, سپس اتحادیه اروپا مقاومت ایران را یکسال بعد از لیستش پاک کرد.
در آوریل، دادگاه فرانسه تمامی اتهامات مربوط به اعضاء مقاومت را که در پاریس زندگی میکنند مردود شناخت.
58 ایرانی- آمریکائی متخصص در هفته گذشته در یک نامه به خانم کلینتون از وی خواستند که سازمان مجاهدین را از لیست سازمانهای تروریستی خارج کند.آنها گفتند: ”درلیست ماندن سازمان مجاهدین در لیست تروریستی بی اساس، ناعادلانه، غیرانسانی, و بضرر جوامع ایرانی-آمریکائی است“.
آنها میگویند که اگر هر شهروند آمریکائی به هر نحوی به مقاومت کمک کند ممکن است که باتهام کمک به تروریست مورد تعقیت قرار گیرد, و رژیم ایران از این نامگذاری برای دستگیری, سرکوب و اعدام مخالفان در داخل ایران استفاده میکند.
آنها همچنان اخطار کردند که نخست وزیر عراق نوری المالکی در صدد است کمپ را تا آخر امسال ببندد و ساکنانش را به مکانی دیگر نقل مکان دهد. آنها نگران هستند که آقای مالکی در ادامه خط نزدیکی با رژیم ایران، ممکن است ساکنان اشرف را به ایران, جائی که اعدام خواهند شد، بازگرداند. نیروهای عراقی بطور مکرر به ساکنان اشرف حمله کرده اند، و تا بحال چند ده نفر را کشته و چند صد نفر را مجروح کرده اند.
وزیر سابق دادگستری آقای ژنرال مایکل موکیزی، و وزیر سابق امنیت داخلی آقای تام ویچ – هر دو منتصب در دولت بوش- و رئیس سابق اف بی آی آقای لوئیس فری - منتصب در دولت کلینتون - از مقاومت ایران در یک مقاله که در فاکس نیوز در دوشنبه همین هفته بچاپ رسید, دفاع کردند.
آنها ناخشنود بودند که وزارت خارجه در پروسه رسیدگی به پرونده فرجام خواهی منطقه کلمبیا که دادگاه دستور داده است بکندی عمل میکند و آنرا بیش از یکسال است که طول داده اند و این خشم کنگره را بر افروخته است.
آقای گرسون در مقاله اش در هافینگتن پست ”تهمت تروریستی” را جعلی خواند، و مقالهء قبلی در هافینگتن پست را بسیار تعجب برانگیز خواند که سعی کرده بود نام و شخصیت آقای موکیزی، آقای ریچ، و آقای فری را که از مقاومت دفاع کرده اند را خراب کند.
او در مقاله اش گفت: مقاله قبلی، اتهامات برانگیزاننده ای به مقاومت زده است که گوئی، در حقیقت آنان یک گروه تروریستی هستند و مقامات عا لیرتبه قبلی امنیت داخلی آمریکا با گفتن خلاف آن می خواهند تمام سوابق کاری و پیشینه خود را بخاطر مشتی پول بفروشند.