الحسینی میگوید که برای تن دادن به خواسته‌های ایران مورد شکنجه قرار گرفته است

بعد از اینکه دادگاه لبنان دستور عدم محاکمه روحانی شیعه محمد علی الحسینی را بخاطر ناکافی بودن ادله صادر نمود، دادستانی اعتراض کرد تا او برای مدت دیگری در زندان بماند. الحسینی توضیح داد که بازداشت وی در واقع به اتهام همکاری با مجاهدین خلق است، که این امر اتهام اجازه دستگیری را نمیدهد، و لذا اتهام خبرچینی برای اسرائیل ساخته شده است.

سایت ایلاف 25مرداد نوشت: بن- قاضی لبنانی مسئول پرونده روحانی شیعه محمد علی الحسینی رئیس شورای اسلامی عربی که از بیش از یکماه پیش به اتهام خبرچینی برای اسرائیل زندانی است، دستور منع محاکمه وی بخاطر ناکافی بودن ادله را طبق حکمی در روز 10 اوت 2011 ، صادر نمود. اما دادستان به این حکم اعتراض کرد تا الحسینی مدت دیگری در زندان بماند، تا اینکه قاضی استیناف به این شکایت رسیدگی کند و دراین رابطه تصمیم بگیرد که روز چهارشنبه 17 اوت تعیین تکلیف خواهد کرد.
منابع نزدیک به محمد علی الحسینی به ایلاف گفتند که اعتراض دادستانی به این حکم، در اثر فشارهایی فشرده محافل نزدیک به رژیم ایران صورت گرفته است. این منابع که از ایلاف خواستند بدلایل امنیتی اسامی‌شان ذکر نشود، تأکید کردند که اصرار عجیبی برای نگه داشتن الحسینی در زندان برغم عدم وجود ادله و قرائن اثبات دست داشتن وی در این اتهام ساختگی وجود دارد، و اشاره کردند که پرونده وی کاملا خالی است.
محمد علی الحسینی روحانی شیعه که با مواضعش در مخالفت با رژیم ولایت فقیه برجسته شده شیعیان عرب را به دوری از محور ایران و پرهیز از آن فرامیخواند و خط سیاسی تلاش برای نزدیکی با کشورهای عربی بطور کلی و بویژه آنهایی که شیعیان در آنجا هستند را در پیش گرفته بود.
شایان ذکر است که ارتش لبنان الحسینی را به ظن تعامل با اسرائیل در 24 مه گذشته دستگیر کرد، خبرگزاری ملی آن موقع گفت که «اطلاعات  ارتش لبنان رئیس شورای اسلامی عربی محمد علی الحسینی را به اتهام تعامل با اسرائیل دشمن دستگیرکرده است. و اشاره نمود که یک نیرو از ارتش لبنان به منزل الحسینی در منطقه صور یورش برده و دستگاههای کامپیوتر و سلاح مصادره کرده است. الحسینی سه سال پیش شورای اسلامی عربی را در تلاشی ولو غیر علنی برای مقابله با نفوذ  گسترده حزب الله در درون طایفه شیعه در لبنان براه انداخته بود.
علامه الحسینی از طریق منابع خاص که نمیخواهند اسامی‌شان گفته شود خاطرنشان ساخته که در ابتدا آنطور که رسانه‌ها نوشتند دستگیر نشده بلکه از سوی وزارت دفاع لبنان فراخوانده شده است، و توضیح داد که محور همه سئوالاتی که از وی بعمل آمده حول سازمان مجاهدین خلق و رابطه وی به این سازمان بوده است. الحسینی گفت بازپرس ویژه گفته است که «مجاهدین خلق هزار بار خطرناکتر از موساد هستند»، الحسینی میگوید آن موقع فهمیدم که چرا مرا بازداشت کرده‌اند بویژه اینکه بعدا مطلع شدم که دستور از سفیر رژیم ایران در لبنان غضنفر رکن آباد صادر شده و او در بازداشت من دخالت مستقیم داشته است».
الحسینی به ایلاف توضیح داد که دخالت سفیر ایران بلافاصله بعد از آن صورت گرفت که وی قصد خود برای ارسال یک کاروان پزشکی به کمپ اشرف برای شرکت در شکستن محاصره آنرا اعلام کرده بود. الحسینی از طریق منابع خاص به ایلاف گفت «رابطه‌اش با سازمان مجاهدین خلق یک رابطه کاملا سیاسی و علنی و در برابر همگان است و نه در پشت درهای بسته» و خاطرنشان ساخت که او به این رابطه افتخار میکند و هرگز از آن دست نخواهد کشید و اصرار دارد که «زندان برایم خوشایند تر از چیزی است که مرا بدان دعوت میکنند».
الحسینی جوانبی از اولین ماه در زندان را فاش ساخته و گفت «33 روز در زیر زمین در تاریکی مطلق با شکنجه‌ای غیر قابل توصیف برای تن دادن به خواسته‌های ایران ماندم» و خاطرنشان نمود که وقتی به زندان «رومیه» تحویلش دادند و با خانواده‌اش دیدار کرد از اینکه گفته شده به اتهام همکاری با اسرائیل بازداشت است شوکه شده است. و توضیح داد که «آن موقع حرف بازپرس را فهمیدم که گفت مجاهدین خلق هزار بار خطرناکتر از موساد هستند، زیرا که اتهام همکاری با مجاهدین خلق اجازه دستگیری مرا نمیدهد، لذا این اتهام دروغ را ساختند و این برچسب دروغ را برای مقاصد خاص و مشکوکی به من زدند».
الحسینی خاطرنشان ساخت که تا این لحظه کیفر خواستی علیه وی صادر نشده و او در بازداشت سیاسی است و زندانی عقیده و موضع مخالفت با خامنه‌ای و مزدورانش است. الحسینی همچنین گفت که موضعش در قبال مسئله اهواز و حمایتش از آنان و استقبالش از هیئت اهوازی در دفترش در سوق دادن اوضاع تا حد ساختن چنین  اتهام باطلی نقش داشته است.
الحسینی خطر ماندن با خانواده‌اش در لبنان بعد از آٌزادی‌اش را توضیح داد و اینکه برای حفظ جان خود و خانواده‌اش در قبال تهدیدات و خطرهای جدی موجود بطور جدی در فکر ترک لبنان در آینده است و تأکید کرد که هرچه که پیش بیاید، مطلقا از مواضع فکری و سیاسی خود کوتاه نخواهد آمد.