ماهنامه آفریقا -آسیا, مجله مترقی و یکی از معتبرترین ماهنامه های فرانسوی 20 صفحه از شماره ماه فوریه از جمله سرمقاله و مقاله های اصلی خود را به قیام و مقاومت مردم ایران علیه دیکتاتوری آخوندی اختصاص داد و با چاپ مقالات مختلف به بررسی ابعاد قیام و موقعیت دیکتاتوری آخوندی و چشم انداز آن پرداخت.
ماهنامه آفریقا-آسیا که سالها چه در دوران دیکتاتوری سلطنتی و چه رژیم ولایت فقیه از مبارزات مردم ایران دفاع می کند, جلد خود را نیز به درج عکسی از قیام مردم ایران در روز عاشورا و عنوان «ایران، دومین انقلاب» اختصاص داد.
در سرمقاله شماره فوریه ماهنامه آفریقا-آسیا، با یادآوری اینکه 31 سال بعد از انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران دوباره بر می خیزند نوشت : « نیروهای زنده کشور به شکلی مستقل دست به عمل زده و پروسه بر گشت ناپذیر تغییر انقلابی را شروع کرده اند»
این ماهنامه معتبر و مترقی فرانسوی در مقاله اصلی خود به قلم ژان لور تحت عنوان : «رژیمی در انتهای راه» به تحلیل قیام و اعتلای آن در قیام روز عاشورا پرداخته است.
در این شماره ماهنامه آفریقا –آسیا، در مقاله یی با عنوان «مجاهدین نوک پیکان اعتراض» به وحشت دیکتاتوری آخوندی از نقش مجاهدین در قیام مردم ایران پرداخته و از جمله نوشت: «رژیم سرکوب خود را روی مقاومت ایران که رهبر آن مریم رجوی از محبوبیت گسترده ای برخوردار است, متمرکز می کند».
این ماهنامه در مقاله دیگری به قلم فرانسوا کلکومبه قاضی و حقوقدان برجسته فرانسوی که مطالعات زیادی در مورد قانون اساسی رژیم ولایت فقیه دارد، به تحلیل و بررسی قانون اساسی دیکتاتوری ولایت فقیه پرداخته است.
فیلیپ تورل، نویسنده مقاله دیگری است که با عنوان «شیفتگی برای عمامه » در این شماره ماهنامه آفریقا-آسیا چاپ شده و در آن به افشای لابی های رژیم در فرانسه پرداخته که همواره به منظور توجیه مماشات میان فرانسه و رژیم ولایت فقیه، علیه مقاومت ایران به دروغپردازی به نفع دیکتاتوری آخوندی می پردازند.
جدیدترین شماره ماهنامه آفریقا–آسیا، در مقاله دیگری به قلم ایو بونه، استاندار و رئیس سابق سازمان ضد اطلاعات فرانسه با عنوان «متحدین مخفی حکومت اوباشان» به تحلیل روابط و معاملات میان فرانسه و حکومت ملاها پرداخته است.
خلیل عطیه خبرنگار آفریقا-آسیا در دو مقاله جداگانه به دخالتهای رژیم آخوندی در عراق و همچنین به پایداری سلحشوران شهر اشرف در مقابله توطئه های مشترک ولی فقیه و نمایندگان او در دولت عراق پرداخته است.
ماهنامه آفریقا-آسیا چند با مقاله دیگر مجموعه یی به نام «پرونده ایران» تکمیل کرده و سایر بحرانهای رژیم آخوندی از جمله تلاش رژیم برای دستیابی به بمب اتمی و پیامدها و نقش جامعه جهانی در قبال آن را مورد بررسی قرار داده است.