دروغهای بی شرمانه آخوند جنتی در سالگرد 28 مرداد، علیه دولت ملی دکتر مصدق

همزمان با سالگرد کودتای ننگین استعماری علیه دولت ملی دکتر محمد مصدق، که با همکاری مشترک دربار شاه و آخوند کاشانی صورت گرفت، امروز آخوند جنتی امام جمعه شماره موقت رژیم در تهران، پیشوای کبیر نهضت ملی را آماج حملات رذیلانة خود قرار داد و گفت این کاشانی بود که مصدق را به قدرت رساند، اما چون قدر کاشانی را ندانست مردم از او بریدند.

به گزارش خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران 28 مرداد، آخوند جنتی که تلاش می کرد با دجالگری و دروغهای بی شرمانه، همکاری آخوند کاشانی سلف آخوندهای حاکم کنونی با دربار شاه و استعمار علیه پیشوای نهضت ملی را رفع و رجوع کند، گفت: «آیت‌الله کاشانی پس از تحمل سختی‌ها حرکتی را ضد رژیم به راه انداخت و سبب شد مصدق مجددا به نخست‌وزیری برسد، اما مصدق قدر آیت‌الله کاشانی را ندانست و مغرور قدرت خود شد و خیال کرد که دیگر به دین و روحانیت احتیاج ندارد، بنابراین طرح جدایی دین از سیاست را مطرح کرد که در ادامه مردم از او بریدند و ثمره این شد که حکومت فاسد و ظالم پهلوی سال‌ها بر کشور حاکم شد.
دبیر شورای نگهبان ارتجاع در بخش دیگری از خطبه های خود در جمعه بازار تهران، فرصت را برای تسویه حساب و هشدار به باند احمدی نژاد غنیمت شمرد و هشدار دادکه: برخی اوقات حرکات زشتی در کشور رخ می‌دهد. یک عده‌ای الان در این فکرند به هر قیمتی برای ریاست جمهوری رای جمع کنند. پول بی حساب کتاب خرج می‌کنند....اما اینها این حسرت را به گور خواهند بود.
آخوند جنتی در ادامه خطبه های خود، به نحو ابلهانه یی، تظاهرات مردم انگلستان را تأثیر پذیرفته از نمایشهای رژیم دانست و گفت: «...قیام بی‌سابقه مردم انگلستان ناشی از بیداری اسلامی، و برکات روزهایی مانند روز قدس و 22 بهمن است که ما باید قیمت و ارزش این حرکات و نعمت ها را شکرگزاری کنیم....»