خارج کردن گروه ایرانی از لیست تروریستی آمریکا

 نیویورک تایمز 28 مرداد در نامه ای به سردبیر: مقاله یک سکت ایرانی و دوستان آمریکایی آن به قلم الیزابت روبین (یکشنبه 14 اوت) اتهامات بی‌اساسی را علیه مجاهدین خلق وارد می‌کند.

مجاهدین خلق هرگز با صدام در سرکوبها علیه کردها و سایرین شرکت نداشته، و وزیر امورخارجه فعلی عراق این را تأیید کرده است.
چنین اتهاماتی توسط وزارت اطلاعات و امنیت ایران برای شیطان‌سازی علیه این مقاومت  پخش می‌شود.
بجز تکرار اطلاعات دروغین ملاها علیه این مقاومت، با زدن برچسب سکت به آن، این  مقاله به  هیچ عمل مشخص تروریستی که بر اساس آن این گروه باید در لیست‌گذاری وزارت‌خارجه به‌عنوان یک سازمان تروریستی باشد، اشاره نمی  کند.
هرچند، این‌که کسی تروریست باشد، باید تنها بر اساس فاکتها، تصمیم‌گیری صورت گیرد و در مورد ام.ئی.کی، دادگاهها در انگلستان و اتحادیه اروپا،   چندین بار تصمیم گرفتند که این سازمان درگیر تروریزم نبوده است.
  لرد کوربت از کسل ویل ـ
رئیس کمیته پارلمانی ایران آزاد ـ لندن 14 اوت2011 ـ این نامه توسط 39تن از اعضای کمیته امضا شده است
به سردبیر:
مقاله الیزابت روبین در مورد ام.ئی.کی پیشنهاد می‌کند که آن (سازمان) استحقاق ماندن در لیست سازمانها تروریستی وزارت‌خارجه را به‌دلیل خصوصیت های فرقه ای که در بازدید وی از کمپ در سال 2003  مشاهده کرده است، دارد.
روشن است که این معیاری برای  لیست گزاری یک گروه تروریستی نیست،   با تمامی  نتایج  مترتب  چنین برچسبی.
به همین خاطر بالاترین دادگاه انگلستان و اتحادیه اروپا ام.ئی.کی را از لیست های مربوط به  سازمان های تروریستی خارج کردند. و سال گذشته دادگاه استیناف آمریکا در واشنگتن وزارت‌خارجه را به‌دلیل فقدان تامین  اسناد درست برای مجاز شناختن  چنین لیست‌گذاری، مورد انتقاد قرار داد.
وزارت‌خارجه تاکنون پاسخی نداده است.
موضوع این‌که درصورتی که ملاهای  آخوندسالار تروریست، توسط یک رژیم دموکراتیک جایگزین شوند، چه  کسی باید در ایران حکومت کند، سؤالی است که تصمیم‌گیری آن به مردم ایران مربوط است.
این به آمریکا ربطی ندارد،   چناچه خانم روبین اشاره دارد که  پیشداوری کنند، چه کسی باید مدعی حمایت از مردم، در یک انتخابات آزاد باشد.
آلن گرسون
واشنگتن15اوت 2011- نویسنده یکی از وکلایی است که نماینده‌ام.ئی.کی درتلاش برای خارج کردن آن از لیست سازمان های تروریستی خارجی می‌باشد.