اعتراف ایادی رژیم به آمار بالای بیکاری در آذربایجان شرقی

نماینده مرند و جلفا در مجلس ارتجاع  با اسفبار خواندن وضعیت اشتغال در این دو شهرستان، گفت: ۴۵ درصد افراد در شهرستان‌های مرند و جلفا بیکار هستند.

 به گزارش افکار نیوز "سیروس ساز‌دار" عضو کمیسیون انرژی تاکید کرد: با نگاهی به استان آذربایجان‌شرقی به وضوح مشخص است که این استان با اعمال ضعیف مدیریت‌ها به دو منطقه توسعه یافته (جنوب استان) و کمتر توسعه‌یافته (شمال استان) تقسیم شده است.

وی افزود: شهرستان‌های مرند و جلفا با داشتن ۴۵ درصد نیروی انسانی بیکار و معادل ۴۰ درصد نیروی انسانی شاغل در شغل‌های کاذب و خدماتی و تنها ۱۵ درصد افراد شاغل در فعالیت‌های کشاورزی و دامداری به استناد نامه ۱۱/۱/۸۰۸۰۹ مورخ ۲۵/۶/۸۶ خطاب به رئیس جمهور که از طرف وزرای کشور و نیرو و جهاد کشاورزی وقت گواه وضعیت اسفبار این منطقه است