به گزارش خبرگزاری فرانسه(27بهمن88) وی در یک کنفرانس خبری گفت, ”تصویر در ایران بسیار تیره است,“
مازیار بهاری, یک خبرنگار ایرانی کانادایی نیوزویک نیز, که در ماه ژوئن در ایران بازداشت و 4 ماه بعد آزاد شد, به خبرنگاران گفت که بیش از 100 خبرنگار, وبلاگنویس و نویسنده, از جمله بیش از 65 تن که همچنان زندانی هستند, بعد از انتخابات در دورههای مختلف دستگری شدهاند.
او گفت, ”آنها همه را متهم به جاسوسی برای رسانه های خارجی می نامند,“ و گفت که جاسوسی در ایران حکم اعدام دارد.
بهاری گفت, ”دولت به حریم خصوصی افراد هیچ احترامی نمیگذارد. استراتژی دولت ایران این است که زندگی همه نفرات, خصوصاً زندگی خبرنگاران را ناامن کند.“
ماهونی گفت که دولت ایران طی وقایع نگران کنندهیی اکنون از شبکههای اجتماعی انلاین مانند فیس بوک برای هدف قرار دادن خبرنگاران و مخالفین استفاده میکند.
او افزود, ”دولت ایران اکنون برای تعقیب و پیدا کردن مخالفان و خبرنگاران از فیس بوک استفاده میکند, اطلاعات آنها را استخراج میکند و دنبال این است که دوستان آنها چه کسانی هستند. آنها تکنولوژی را که باید برای آزادی مطبوعات استفاده شود علیه مطبوعات به کار میگیرند. این روند نگران کنندهیی است.“
ماهونی گفت که کمیته حفاظت خبرنگاران ”تلاشهای دولت برای سانسور و فیلترینگ محتوای آنلاین, برای زیر نظر داشتن خبرنگاران, برای ورود به دفتر تماسهای آنها و تلاش برای مختل کردن توانایی آنها در استفاده از اینترنت به عنوان ابزاری برای آزادی بیان را هر چه نزدیکتر تحت نظارت قرار داده است.“...