یک سازمان عراقی از سازمانهای حقوق‌بشری خواستار نجات جان ساکنان کمپ اشرف می‌شود

روزنامه بغداد - 1 شهریور در مقاله ای نوشت: خانم رئیس سازمان عراقی ”زن مسلمان“، از تمامی سازمانهای حقوق‌بشری خواستار نجات جان ساکنان کمپ اشرف از یک کشتار جمعی گردید و تأکید نمود که شهادت یک پناهنده در این کمپ در اثر محروم شدن از رسیدگیهای درمانی، در حد خودش، یک جنایت محسوب می‌شود.


وی در یک اظهارنظر خاص گفت: ”سکوت سازمانهای بین‌المللی و عراقی، کمک زیادی به دولت مالکی و باند آخوندها برای ادامه کشتار وحشیانه ساکنان کمپ اشرف می‌باشد“.
وی از سکوت این سازمانها که ادعای دفاع از حقوق‌بشر دارند، ابراز شگفتی نمود و گفت: ”من از سکوت این سازمانها متعجب هستم و موضع آنها نسبت به قانون شکنیهایی که روزانه در کمپ اشرف رخ می‌دهد چیست؟“.
وی گفت: ”این سازمانها ادعای دفاع از حقوق‌بشر دارند ولی به نظر می‌رسد که شعارهایشان را در عمل پیاده نمی‌کنند“.
خانم رئیس سازمان ”زن مسلمان“ افزود: ”خبر مربوط به شهادت یکی از ساکنان بیگناه این کمپ به علت عدم دسترسی به رسیدگی درمانی به خودی خود نه تنها یک جنایت، بلکه لکه ننگی برای سازمانهای حقوق‌بشری است“.
وی از دولت مالکی خواستار لغو فوری محاصره این کمپ و عدم اجرای طرحهای آخوندها علیه ساکنان این کمپ شد چرا که آنها مهمانان مردم عراق هستند و نه مهمانان دولت مالکی که دستورات آخوندها را به اجرا در می‌آورد.
وی بر ضرورت افشای اعمال دولت مالکی و باند آخوندها در رسانه‌ها شد چرا که آنها جنایتهایشان علیه کمپ اشرفرا در خفا و در سکوت مرتکب می‌شوند».