تظاهرات در واشنگتن در حمایت از مجاهدین

هزاران جوان آمریکایی ایرانی تبار در گردهمایی واشنگتن دی سی ،خواهان حذف اپوزیسیون ایران از لیست تروریستی شدند.


سایت پی آر نیوز وایر اول شهریور - به گفته حقوق‌بشر و دمکراسی بین‌المللی هزاران ایرانی در سراسر آمریکا مشغول کمک به سازماندهی یک گردهمایی بزرگ در همبستگی با جنبش هواداری از دمکراسی در مقابل وزارت‌خارجه در روز جمعه 26 اوت می‌باشند.
آنها به هزاران آمریکایی ایرانی تبار خواهند پیوست، هم صدا با آنها یک پیام مشخص دارند؛ سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست خارج کنید و از کمپ اشرف حفاظت به‌عمل آورید.
نوری مالکی نخست‌وزیر عراق تهدید نموده که به کمپ اشرف محل سکونت 3400 اعضای سازمان مجاهدین خلق، جنبش اپوزیسیون اصلی ایران حمله خواهد کرد.
مالکی با توسل به لیست سازمانهای تروریستی خارجی، دست به حملات مرگبار علیه کمپ اشرف زده که آخرین آن در آوریل 2011 بود که نیروهای عراقی 36 ساکن را کشته و بیش از 300تن دیگر را زخمی‌نمودند. رژیم ایران در ماه ژانویه و دسامبر، فعالان سازمان مجاهدین را به‌خاطر نقش آنها در قیام 2009 اعدام نموده است.
امیر عمادی، دانشجوی که اخیراً از دانشگاه ایالتی سن دیاگو فارغ التحصیل شده گفت، آمریکا به‌جای این‌که اطمینان از حفاظت ساکنان نماید، بر عکس توافقنامه مکتوب 2004 را که با تک‌تک ساکنان کمپ اشرف بسته بود را نقض کرد و حفاظت آنها را به دولت عراق محول نمود. آمریکا هنوز قانوناً و اخلاقاً ملزم به حفاظت از ساکنان بی‌سلاح و بی‌دفاع کمپ اشرف می‌باشد.
عمادی 24ساله، 21تن از اقوام شامل والدینش در حال حاضر در کمپ اشرف زندگی می‌کنند و 18تن دیگر از اقوامش در زندانهای ایران، شامل جلال پسر عموی وی حبس می‌باشند.
در حالی که سناتور کری و سایر اعضای ارشد کنگره، حمله به کمپ اشرف را یک “قتل عام“ توصیف می‌کنند، بایستی هر کاری کرد تا از جلوی یک حمله دیگر گرفته شود.
عمادی در حالی که آماده به رفتن به واشنگتن دی سی می‌شود گفت، دولت عراق از این نامگذاری ناعادلانه برای طرح یک حمله دیگر استفاده می‌کند“.
وی گفت، ”والدین و اقوام من تروریست نیستند“. وی هیلاری کلینتون را ترغیب نمود که سازمان مجاهدین خلق از این ”لیست شرم‌آور، که هیچ پایه قانونی و حقیقی نداشته و مقدمتاً انگیزه آن در نهان انگیزه‌های سیاسی بوده را خارج نماید“.
خانم رویا سلامی پور 26ساله، طراح گرافیک و یکی از سازماندهندگان گردهمایی روز جمعه با دیگران هم عقیده است. وی گفت، “والدین و برادرم در کمپ اشرف هستند و آنها تروریست نمی‌باشند. آنها مانند مردم لیبی که برای شأن و استقلال خود می‌جنگند، تمامی خطرها را به‌جان خریده تا در آزادی ملتشان کمک کرده باشند“.