آلودگی زیست محیطی، بزرگترین مشکل مردم یزد

روزنامه مردمسالاری: معاون عمرانی فرماندار یزد آلودگی زیست محیطی را بزرگترین مشکل مردم شهر و استان یزد دانست و از فراهم شدن مقدمات واگذاری زمین به متقاضیان برای انتقال کوره ها به فهرج یزد خبر داد.

به گزارش ایسناسوم شهریور،   نقدی در جلسه ای با نمایندگان صنف فخار یزد گفت: در گذشته کوره های آجرپزی خارج از شهر قرار داشتند اما در حال حاضر با گسترش شهر از هر طرف، این کارگاه ها در میان خانه های مردم قرار گرفته و به طور طبیعی مشکلات بسیاری را برای مردم شهر ایجاد کرده اند.
وی با بیان اینکه آلودگی زیست محیطی بزرگترین مشکلی است که مردم شهر و استان با آن دست و پنجه نرم می کنند، خاطرنشان کرد: بسیاری از پزشکان نیز معتقدند علت افزایش آمار بیماران مبتلا به سرطان در استان یزد نیز پراکندگی ذرات آلاینده حاصل از سوخت کوره های آجرپزی و کارخانه های کاشی و سرامیک است.