قیمت آهن 12 تومان در هر کیلو افزایش یافت

رئیس اتحادیه آهن‌فروشان در گفتگو با  رسانه حکومتی ایلنا4 شهریورگفت: اخیراً قیمت آهن در جهان حدود 30 دلار در هر تن افزایش یافته که به تبع آن نرخ آهن در ایران نیز در هر کیلو 10 تا 12 تومان رشد کرده است.

رئیس اتحادیه آهن‌فروشان گفت: پیش‌بینی می‌شود در صورت عدم افزایش قیمت جهانی آهن، پس از ماه رمضان بازار این محصول متعادل شود. محمد آزاد، در گفتگو با ایلنا به آخرین وضعیت قیمت آهن در بازار با توجه به نوسانات نسبی قیمت این محصول در بازار جهانی اشاره کرد و افزود: اخیراً قیمت آهن در جهان حدود 30 دلار در هر تن افزایش یافته که به تبع آن نرخ آهن در ایران نیز در هر کیلو 10 تا 12 تومان رشد کرده است.

وی در خصوص وضعیت صادرات آهن در ماه‌های ابتدایی سال جاری نیز اذعان کرد: طی ماه‌های ابتدایی امسال، صادرات کالاهای تبدیلی از وضعیت نسبی خوبی برخوردار بود، صادرات آهن نیز تا حدودی به‌صورت معاملات مرزی به‌ویژه در مرز عراق انجام شده که البته میزان آن چندان زیاد نبوده است. به گفته آزاد، دلیل پایین بودن صادرات مرزی ایران، سهم بالای ترکیه در بازار آهن عراق است که ما نتوانسته‌ایم حجم قابل توجهی از نیاز این بازار را تأمین کنیم.