فراخوان به وزیر کلینتون برای لغو نامگذاری مجاهدین

مجله کنگره آمریکا، هیل 5 شهریور نوشت: در روز جمعه هزاران ایرانی در مقابل وزارت خارجه آمریکا تظاهرات کردند و از وزیر خارجه هیلاری کلینتون خواستند بلافاصله نام سازمان مجاهدین خلق ایران گروه اصلی آپوزیسیون را از لیست خارج کند و حفاظت اعضای این گروه را در کمپ اشرف در عراق تضمین کند. من به آنها ملحق شدم که حمایت 500 نماینده انگلیسی از تمامی احزاب در هر دو مجلس و همچنین 4000 قانونگذار در سرتاسر جهان را برای این موضوع اعلام کنم.

برایان بینلی در ادامه گفت: من در این تظاهرات در کنار همکاران برجسته آمریکایی ام از جمله لوئیس فری، رئیس سابق اف بی آی، اد رندل ، فرماندار سابق پنسیلوانیا، جان سانو، معاون سابق سازمان سراسری اطلاعات آمریکا، سرهنگ وسلی مارتین، فرمانده سابق ضد تروریسم  ائتلاف در عراق، و پاتریک کندی، نماینده برجسته سابق و برادر زاده رئیس جمهور جان اف کندی سخنرانی کردم.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران که در این تظاهرات از طریق ارتباط ماهواره ای از پاریس سخنرانی کرد به ما گفت: «بیش از یک سال از حکم دادگاه استنیاف واشینگتن میگذرد که به وزارت خارجه دستور بازبینی نامگذاری تروریستی مجاهدین را داده است. مردم ایران و مقاومت ایران بهای این تأخیر نا موجه را  با خون فرزندان شجاع خود پرداخته اند. .. این نامگذاری تروریستی در آمریکا به طور علنی بعنوان توجیهی برای مشروع نمودن خونریزی توسط ملایان سفاک در تهران و همچنین دولت دست نشانده آن در عراق مورد استفاده قرار میگیرد.»

 

اگر زمانی وجود داشته باشد که وزیر کلینتون بخواهد ام ای کا را از لیست سازمانهای تروریستی آمریکا خارج کند امروز آن روز است.
هزاران اعضای ام ای کا مکرراً از سوی نیروهای مسلح عراقی در جانب رژیم بنیادگرای ایران مورد حمله مرگبار قرار گرفته اند. در آوریل 36 عضو ام ای کا توسط نیروهای عراقی کشته شدند و صدها تن دیگر زخمی شدند و نخست وزیر عراق نوری مالکی اکنون تهدید کرده است که کمپ را تا پایان سال جاری ببندد و ساکنان را به زور اخراج کند.
ام ای کا در سال 1997 در لیست سیاه به عنوان «یک ژست حسن نیت» به ایران قرار گرفت به امید اینکه ملایان از تروریسم و سرکوب دست بردارند. دولت انگلستان این گروه را در سال 2001 به دلایل مشابه در لیست گذاشت. اما ملاها نه تنها به استفاده از ترور در داخل و خارج کشور ادامه دادند، اکنون آنها یک برنامه تسلیحات اتمی را بسرعت دنبال میکنند.
به عنوان یکی از 35 نماینده که در به چالش کشیدن قانونی دولتمان برای خروج مجاهدین از لیست در انگلستان موفق بوده است من میدانم که پیروزی ما به میگوید که ما نیاز است درباره تصمیمی که خانم کلینتون باید بگیرد بدانیم. هر ذره شواهدی که در دسترس دولت انگلستان قرار داشت در مقابل دادگاههای انگلستان قرار داده شد. اکثر این اطلاعات توسط رژیم  ایران ابداع شده بود، اما بخش زیادی از آن هم توسط مقامات آمریکایی ارائه شده بود. ما کاملا مطلع هستیم که اطلاعات بین آمریکا و انگلستان به طور گسترده تبادل میشود و در این مورد ام ای کا نیز استثنا نبود. دادگاههای انگلستان دریافتند که ممنوعیت ام ای کا «غیر عاقلانه» و «دارای نقض» بوده است.


ما کاملا مطلع هستیم که لیست گذاری ام ای کا در ایالات متحده و انگلستان هرگز صادقانه نبوده است و نه منطقی بوده است بلکه تلاشی برای دولتهای قبلی بوده است به خواسته دولت ایران عمل کنند و دست دوستی به سوی این دولت فرومایه دراز کنند. رژیم دست ما را گرفت و از آن برای سیلی زدن به خودمان استفاده کرد همانطوریکه به حمایت از تروریسم در عراق و افغانستان ادامه میدهد و 7 تا 10 مرگ نیروهای ائتلاف به طور مستقیم به رژیم ایران ربط داده میشود و در عین حال به سرپیچی از جامعه بین المللی بر سر برنامه اتمی اش ادامه میدهد.
وزیر خارجه  خارجه کلینتون اکنون باید کاری که درست است را انجام دهد. او باید آنجه را که سیستم قضایی آمریکا او را ملزم میسازد که انجام دهد را انجام داده و آن حذف بلافاصله ام ای کا از لست سازمانهای ممنوعه است.

برایان بینلی عضو پارلمان انگلستان از حزب محافظه کار است.