رییس انجمن صنفی گاوداران استان تهران از تعطیل شدن بالغ بر ۵۰ درصد واحدهای دامی استان تهران خبر داد و گفت: به دلیل سیاستهای نادرست چند سال اخیر مبنی بر واردات بیرویهی شیر خشکهای خارجی و واردات قاچاق و رسمی گوشتهای منجمد قرمز، صنعت دامپروری ضربهی سنگینی خورده و اکنون از چهار هزار و ۶۰۰ واحد دامی در استان تهران، دو هزار و ۱۸۰ واحد دامی فعال است و بقیه تعطیل شدهاند.
مقدسی با ابراز تاسف از اینکه کشورمان طی سالهای قبل صادرکنندهی گوساله و شیر خشک بوده، اما طی شش سال اخیر با اتخاذ برخی تصمیمها، تبدیل به واردکنندهی شیر خشک و گوشت قرمز شده است، گفت: این سیاست عامل نابودی سرمایهگذاریهای این صنعت و از بینرفتن اشتغالهای ایجاد شده گردید؛ که البته گوش شنوایی هم نیست.
به گفتهی وی کارخانههای لبنی خواستار افزایش قیمت محصولات خود هستند که پس از ماه رمضان این افزایش قیمت در سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده بررسی خواهد شد