نظامیان جدا شده از ارتش در سوریه به مردم پیوستند

در شمال‌شرقی دمشق پایتخت سوریه، نظامیان مردمی از ارتش جدا شده و علیه نیروهای حکومتی تهاجم کردند.
این درگیری در حالی آغاز شد  که نیروهای امنیتی به سوی مردم آتش گشودند، عده‌ای از سربازان، با جدا شدن از نظامیان، و پیوستن به قیام کنندگان، وارد درگیری مسلحانه شدند.
در این زمینه محمد رَحال رئیس کمیته‌های هماهنگی سوریه در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط اعلام کرد اعتراضات در سوریه مسلحانه خواهد شد. وی گفت: شرایط آنطور نیست که بتوان از طریق مسالمت آمیز به مبارزه علیه رژیم بشار اسد ادامه داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه 6 شهریور، این اظهارات در حالی صورت میگیرد که روز شنبه قیام کنندگان سوریه در شعارهای خود خواستار دخالت بین المللی و ایجاد منطقه پرواز ممنوع برفراز سوریه شدند

اعتراضات گسترده قیام کنندگان به جنایات رژیم اسد و یورش وحشیانه نیروهای سرکوبگر آن به مساجد، همچنان ادامه دارد.
گزارشها حاکی است تظاهراتی که در دمشق به این مناسبت برگزار شد، بزرگترین تظاهرات در پایتخت از زمان آغاز قیام مردم سوریه بوده است.
در همین حال شنبه شب، در بسیاری از شهرها از جمله حَمص، پالمیره، کَسوه، ابوکمال، حَما و ادلب، قیام کنندگان علیه دیکتاتور سوریه به تظاهرات پرداختند و خواستار سرنگونی وی شدند.
تظاهرکنندگان در حالیکه فریاد میزدند بشاراسد خائن و مزدور است، خواستار اعدام وی شدند.
قیام کنندگان در اعتراض به دخالت رژیم آخوندی در سرکوب مردم سوریه، علیه این رژیم و گروه حزب الله شعار سردادند
تظاهرات در شهرهای سوریه در حالی صورت میگیرد که یورش وحشیانه نظامیان اسد بی وقفه علیه مردم ادامه دارد. در شهر حَرَستا یک کودک 13 ساله بدست دژخیمان اسد جان باخت و در ادلب شماری از زنان مجروح شدند
اتحادیه عرب از بشار اسد خواست پیش از آنکه دیر شود به خشونت پایان دهد.
اتحادیه عرب در پی اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو این اتحادیه در شامگاه شنبه، اعلام کرد نبیل العربی دبیرکل این اتحادیه به همراه 6 تن از وزیران برخی کشورهای عربی برای ارائه راه حل جهت پایان دادن به بحران جاری در سوریه روز یکشنبه به دمشق می روند.
نبیل العربی تاکید کرد بکارگیری سلاح برای خاموش کردن جنبش های سیاسی بی نتیجه است.
در همین زمینه یک دیپلمات عرب خاطرنشان کرد: اتحادیه عرب پیامی روشن به اسد خواهد داد مبنی بر این که سکوت عربی در مقابل آن چه که در سوریه روی می دهد دیگر پذیرفته نیست.
از سوی دیگر، عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه گفت: ترکیه اعتماد خود را نسبت به حکومت سوریه از دست داده است.
وزیر خارجه ترکیه نیز پیشتر گفته بود ترکیه بین حکومت سوریه و مردم آن در کنار مردم خواهد ایستاد.
در همین حال کمیته ویژه سازمان ملل متحد که برای بررسی وضعیت در سوریه به این کشور سفر کرده بود، بر ضرورت حمایت از غیر نظامیان در برابر خشونت به کار رفته از سوی نیروهای حکومتی تاکید کرد.
فَرحان حَق، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد: حضور دائم مقامات دولتی باعث شد کمیته نتواند به طور کامل و مستقل تحقیقات خودش را انجام دهد.