آزمایشی برای سیاست آمریکا در قبال ایران

سایت اسکوپ  13 شهریور، تصمیم وزیر خارجه کلینتون در برچسب تروریستی بر روی مجاهدین خلق ایران یک فشار عظیم بر روی پناهندگان بی‌گناه ایرانی در کمپ اشرف وارد می‌کند.

با شایعه فراگیر مبنی بر این‌که وزیر خارجه آمریکا، هیلاری کلینتون بالاخره تصمیم خواهد گرفت که آیا به ممنوعیت سازمان مجاهدین خلق، بزرگترین گروه مخالف ایرانی پایان بدهد یا نه، مهم است که عواقب تصمیم سیاسی مبنی بر مماشات با رهبران تهران تشخیص داده شود. …
ساکنان اشرف از زمان تحویل دادن مسئولیت حفاظت کمپ به مقامات عراقی، دو بار توسط نیروهای عراقی مورد تهاجم قرار گرفته که بر اثر آن 50تن از ساکنان کشته و بیش از 500تن مجروح گردیده‌اند. این تهاجمات در زمینه‌ای از دو سال تحریم و محاصره کمپ صورت گرفته است. …
به‌رغم هیاهوی و غوغای بین‌المللی، دولتها کار بسیار کمی برای توقف حملات و ممانعت از شکنجه‌ای که توسط مأموران رژیم ایران به ساکنان اعمال می‌شود، انجام داده‌اند. …
دولت عراق و نخست‌وزیر آن نوری مالکی مستمرا اعمال خود را با استناد به نامیده شدن این پناهندگان به‌عنوان تروریست توسط وزارت‌خارجه آمریکا مشروع کرده است. آنها از این برچسب استفاده می‌کنند تا ساکنان کمپ اشرف را قساوت بار کشتار کنند. درحالی‌که بر اساس نظر کنگره و سنا آنها تروریست نیستند. بر اساس حکم دادگاه استیناف فدرال ایالات متحده آنها تروریست نیستند. براساس نظر انگلیس و اتحادیه اروپا آنها تروریست نیستند. …
به وزارت‌خارجه 105روز مهلت داده شد تا نامگذاری را بازنگری کند. 400روز بعد شرایط بحرانی شده است. نمی‌توان نام مجاهدین را به‌عنوان سازمان تروریستی در لیست باقی گذاشت درحالی‌که ثابت شده است که آنها تروریست نیستند. خانم وزیر آنها را همین الآن از لیست خارج کنید.
پیتر دی یک دانشجوی ریاضیات و فعال حقوق‌بشر از دانشگاه کمبریج انگلیس است.