فیگارو - 14 شهریور فاش کرد: اسامه بن لادن بارها به طرفدارانش تکرار کرده بود: «چند کشور نباید توسط عملیات ما هدف قرار بگیرند، از جمله سوریه و ایران، که راههای عبور جهادگران بسوی اردوگاههای ما در افغانستان هستند»....
به عبارت دیگر، بن لادن و رهبران رژیم ایران ، ترجیح میدادند اختلافاتشان را مسکوت بگذارند و با یکدیگر همکاری بکنند .
این اتحاد غیرطبیعی میان القاعده و ایران از سالهای 1990 که بن لادن در سودان بود آغاز شده بود و پس از سوءقصدهای 11سپتامبر تقویت شد.
در حالی که کادرهای القاعده در منطقه قندهار فراری بودند و بن لادن در مناطق کوهستانی گم شده بود، تعدادی از کادرهای القاعده راه ایران را در پیش گرفته بودند. سیف العدل (رئیس امنیتی القاعده و کارشناس مواد منفجره) و محمد المصری قبل از سال 2001 تماسهایی را با پاسداران انقلاب برقرار کرده بودند.
علاوه بر این ، چندتن از پسران و دختران بن لادن در ایران مستقر شده بودند....
سپس در سال 2003 و پس از جنگ بهراه افتاده در عراق، تهران که بتازگی بر علیه دشمن قسم خوردهاش صدام حسین به همکاری با واشنگتن مشغول شده بود، اظهار آمادگی کرد که افراد القاعده را ما به ازای افراد مجاهدین، به آمریکاییها تحویل بدهد. این مخالفان ایرانی که رژیم تهران را در مرز به چالش میطلبند....
مایک شورر که در آن زمان از مسئولان عالیرتبه سازمان سیا بود، میگوید که ما با این مبادله موافق بودیم ولی رامسفلد وزیر دفاع آمریکا آن را نپذیرفت.
در سال 2005، صادق خرازی، سفیر ایران در پاریس مجدداً پیشنهاد این مبادله را از طریق وزارت امورخارجه فرانسه به آمریکا ارائه داد اما این بار هم واشنگتن از پذیرش آن خودداری کرد.
فیگارو همچنین فاش کرده است که رژیم ایران در چارچوب توافق هایش با القاعده، این گروه را از طریق عبدالعزیز خلیل، مسئول ارشد لجستیکی القاعده، تأمین مالی می کند.
عبدالعزیز خلیل که در سوریه بسر می برد در 28 ژوئیه گذشته از سوی خزانه داری آمریکا لیست گذاری شده است .
یادآوری می کنیم که صادق خرازی سفیروقت رژیم در فرانسه ، برادر کمال خرازی، وزیر خارجة آخوند خاتمی بود. وی که در همان زمان هم با « خودکار سبز خامنه ای» در پاریس خرازی می کرد، از یک سو با سیا در حال توطئه و گفتگو برای استرداد مجاهدین بود و از سوی دیگر با هیأت وکلای صدام حسین ، رئیس جمهور پیشین عراق، گرم گرفته و به آنها پیشنهاد 120 میلیون دلار رشوه کرد تا استفاده از گاز کشندة سیانید و بمباران شیمیایی حلبچه را به گردن مجاهدین بیندازند. وی همچنین در زد و بند با دولت شیراک و از طریق کمپانی نفتی توتال و حراج نفت ایران، پولهای کلانی برای پرونده سازی 17 ژوئن علیه مجاهدین و مقاومت ایران، هزینه کرد.
با اینهمه مجاهدین و مقاومت ایران با پایداری خیره کننده خود توانستند زنجیرتوطئه های ارتجاعی و استعماری را که رژیم آخوندی با کمک سازمان های اطلاعاتی کشورهای غربی بهم بافته بود، یکی پس از دیگری از هم بگسلند و در هم بشکنند.
فیگارو صفحة اول همین شماره خود را به جریان دادگاه و محاکمه ژاک شیراک رئیس جمهور قبلی فرانسه بخاطر فساد مالی و اختلاس در شهرداری پاریس، اختصاص داده است.