سایت الجوار در 28بهمن88 یک گزارش خبری از وضعیت مجاهدین در اشرف و توطئه های وزارت اطلاعات با تمسک به خانواده های آنان منتشر کرد.
آن چه ذیلا ملاحظه می کنید بخشی از این گزارش است:
یک مسئول در سازمان اپوزیسیون مجاهدین خلق ادعا کرد که ساکنان این سازمان در کمپ اشرف, در شمال شرق بغداد, تلاشی را که در هماهنگی بین مقامات عراقی و ایرانی برای ایجاد مزاحمت در این کمپ انجام شد را به شکست کشاندند, او گفت: امروز تعدادی از ساکنان این قرارگاه از دیدار با بستگانشان که وزارت اطلاعات آنها را در همکاری با مقامات عراقی و با هماهنگی با سفارت عراق در تهران در یک طراحی برای ایجاد جنگ روانی بر علیه ساکنان این کمپ, آورده بود, سر باز زدند.
سایت الجوار به نقل از محمد اقبال یک مسئول مطبوعاتی در سازمان مجاهدین خلق, گفت: نیروهای این سازمان نپذیرفتند با بستگانشان که از همکاران اطلاعات ایران هستند, دیدار کنند, آنها کسانی هستند که وزارت اطلاعات آنها را در همکاری با مقامات عراقی و سفارت عراق در تهران برای اعمال فشار بر ساکنان این کمپ که تعدادشان 3418 نفر است, آورده تا در داخل کمپ ایجاد آشوب کند».
علی دباغ سخنگوی دولت عراق در یک بیانیه مطبوعاتی, که ایلاف یک نسخه از آن را دریافت کرد, گفت : امروز مقامات عراقی یک سفر به این کمپ را برای روزنامه نگاران عراقی و خارجی ترتیب دادند تا به دیدار بین ساکنان قرارگاه اشرف(سابق) و خانواده هایشان که برای دیدار آنها آمده بودند, با حمایت دولت عراق برای گشودن روابط انسانی جهت ارتباط ساکنان اشرف با خانواده و بستگانشان, پوشش خبری بدهند.
اما اقبال تاکید کرد وزارت اطلاعات ایران در هماهنگی با سفارت عراق در تهران و سفارت تهران در بغداد و کمیته عراقی مسئول نظارت بر ”اشرف”, از چند روز پیش اقدام به انتقال تعدادی از بستگان ساکنان این کمپ که اکثر آنها از نفرات مورد اعتماد وزارت اطلاعات ایران و در ارتباط با آن بوده اند, به عراق کرد, و سپس آنها را به موقعیتی در خارج کمپ اشرف منتقل کرد, اما کمیته عراقی از ورود آنها به این کمپ ممانعت بعمل آورد و با شانتاژ و مخدوش کردن فضا, تلاش کرد وانمود کند که مجاهدین هستند که از دیدار ساکنان این کمپ با خانواده هایشان ممانعت بعمل می آورند. او خاطر نشان کرد: وزارت اطلاعات در استانهای مختلف ایران از جمله تهران و آذربایجان غربی و شرقی و قزوین و زنجان, توجیهات و تعلیماتی را به اشخاص مورد اعتماد خودش از خویشاوندان کمپ اشرف ارائه داده که به سفارت عراق در تهران برای گرفتن ویزای ورود به عراق مراجعه کنند, و از طرفی خودش در این مورد با سفارت و نخست وزیری عراق هماهنگ کرده تا به آنها ویزا داده شود.
اقبال توضیح داد: وزارت اطلاعات ایران به خانواده هایی که انتخاب کرده است, در تهران و قبل از انتقال این خانواده ها به عراق آموزش داده و آنها را توجیه می کند, اما بدلیل اقدامات افشاگرانه و روشنگرانه مقاومت ایران, این بار برای پوشاندن و جلوگیری از برملا شدن نقش وزارت اطلاعات در این موضوع, اقداماتش را توسط شعبه های وزارت اطلاعات در استانها و شهرهای ایران انجام داده تا وانمود کند افراد این خانواده ها داوطلبانه و با اختیار خودشان به عراق مسافرت می کنند.
او گفت در حال حاضر حل و فصل همه امور مربوط به اشخاص منتقل شده به عراق و انتقالشان به اشرف و تامین احتیاجاتشان در هماهنگی با سفارت ایران در بغداد و توسط کمیته عراقی مسئول امور کمپ اشرف انجام شده است, خانواده های منتقل شده به عراق در مقر گردان عراقی سکنی داده شده و روزانه با همراهی نیروهای حفاظتی اشرف به ورودی کمپ اشرف انتقال می یابند و برای آنها بلندگو های قوی فراهم شده تا در تلاش برای ایجاد آشوب و فتنه در داخل کمپ, شعارهایی بر علیه اشرف سر بدهند.
این مسئول مطبوعاتی اضافه کرد: این کمیته عراقی اقدام به انتقال نمایندگان رسانه های وابسته به رژیم ایران و خبرنگاران عراقی به ورودی اشرف برای پوشش دادن به این صحنه های مختلف که ذکر شد, کرده است. انتقال این افراد به عراق در زمانی انجام میشود که مقامات ایران به هیچکدام از افراد خانواده های ساکنان اشرف در ایران و در خارج ایران از اوائل سال 2009 گذرنامه نمی دهند, بخصوص از بعد از سپرده شدن مسئولیت حفاظت ساکنان اشرف به نیروهای عراقی, دیگر این خانواده ها نتوانستند به اشرف برسند, مگر تعداد اندکی که با مشکلات بسیاری مواجه شدند, اما از ورود همین تعداد اندک به اشرف توسط نیروهای عراقی جلوگیری بعمل آمد, و افرادی هم که از خانواده های ساکنان این کمپ, در سالهای اخیر آن را دیدار کردند, پس از بازگشت به ایران, دستگیر و زندانی شده و تحت وحشیانه ترین شکنجه ها قرار گرفته و به اتهام ” محاربه با خدا” محاکمه شدند.
او گفت: تلاشهای مقامات عراقی برای ترتیب دادن ملاقات بین خانواده های آورده شده از ایران و بستگانشان در کمپ اشرف به شکست منجر شد, یکشنبه گذشته انتقال گروه سوم بستگان ساکنان به ورودی کمپ انجام شد که شامل 12 نفر بودند که وزارت اطلاعات ایران, آنها را به عراق منتقل کرده بود, , گروههای اول و دوم هفته گذشته به خارج کمپ آورده شده بودند. دو نفر از کسانی که آورده شده بودند؛ ”اصغر علی زادگان” و ”محمد علی سجودی”, هیچ ارتباط خانوادگی با هیچکدام از ساکنان اشرف نداشتند و از اعضاء اطلاعات رژیم ایران بودند و ماموریت آنها نظارت و توجیه خانواده های منتقل شده بود.
در بین نفرات اطلاعات که در گروه سوم آورده شده اند, ”مصطفی محمدی” پدر خانم ”سمیه محمدی” عضو سازمان مجاهدین خلق ایران نیز وجود دارد که فرد شناخته شده ای در اطلاعات رژیم ایران است و انتقال او به اشرف در سالهای گذشته نیز برای بیش از ده بار جهت ایجاد آشوب و فتنه, انجام شده است. بنابر گفته اقبال, نیروهای آمریکایی و سفارت کانادا در بغداد و سازمان صلیب سرخ بین المللی و دستگاههای ویژه دیگری که بر این اقدامات اشراف دارند, توسط خانم محمدی بطور مستقیم در جریان جزئیات ماموریت این مزدور بر علیه خودش و قرارگاه اشرف قرار گرفته اند.
اقبال تاکید کرد مقامات ایران در دسامبر سال 2007 گروهی از نیروهای اطلاعات و نیروی قدس را از داخل و خارج ایران به عراق فرستاده بودند تا یک حمله شیطان سازی را برعلیه ساکنان اشرف انجام دهند, آنها در هتل ”منصور میلیا” در بغداد سکونت داده شده و اوامر سفارت ایران را اجرا می کردند, سه نفر از آنها سه ماه در عراق اقامت کردند تا ماموریت شان را انجام دهند, از این نفرات مسعود خدابنده و مصطفی محمدی شناخته شده اند.
در همین رابطه دبیر خانه شورای ملی مقاومت ایران در بیانیه ای که ”ایلاف” امروز نسخه ای از آن را دریافت کرد, دبیر کل سازمان ملل متحد و فرستاده ویژه او به عراق و هیئت سازمان ملل برای کمک به عراق(یونامی) و دولت آمریکا و نیروهای آمریکایی در عراق را به اقدام برای ناکام کردن تلاشهای مقامات ایران در اعمال فشارهای غیر انسانی بر ساکنان اشرف فرا خواند.
و اضافه کرد؛ در زمانی که وزارت اطلاعات ایران و کمیته عراقی برای سرکوب اشرف در یک برنامه مشترک, تعدادی از مزدوران اطلاعات ایران را تحت پوش خانواده از شهرهای مختلف ایران به محل خروجی کمپ اشرف آورده اند تا آشوب و فتنه و شکنجه های روحی برای ساکنان اشرف ایجاد کنند, دولت عراق از خبرنگاران خواست برای ملاقات با این مزدوران به اشرف بیایند تا وانمود کند(....) که مجاهدین اشرف از دیدار با خانواده هایشان خودداری می کنند در حالیکه درحال حاضر 14 ماه است نیروهای عراقی از ورود خبرنگارانی که مایلند از اشرف دیدار کنند جلوگیری می کنند و تا کنون اجازه نداده اند حتی یک خبرنگار به آن نزدیک شود مگر تعدادی خبرنگاران دستچین شده مطلوب خودشان و برای پوشش دادن به نمایشات خنده آوری مانند آنچه در این روزها در خارج اشرف اجرا می شود.
این دبیر خانه تاکید کرد ساکنان کمپ اشرف همانطور که تا کنون بارها اعلام کرده اند: از دیدار نمایندگان و فرستادگان رسانه هایی که وابسته به رژیم آخوندهای حاکم در ایران نباشند, و ملاقات و صحبت با آنها در اشرف و در مقرهایی که ساکنان این کمپ اقامت دارند, بدون حضور مزدوران وزارت اطلاعات و بدون حضور عناصر و نیروهای عراقی استقبال می کنند, کما اینکه خواستار اجازه دادن به خانواده هایشان برای ورود به اشرف همانگونه که در سالهای بین 2003 تا 2008 رایج بود, می باشند.
دولت عراق به خواسته همتایان ایرانیش, از سال 2009 با نقض آشکار قوانین بین المللی, محاصره ظالمانه و غیر انسانی را بر ساکنان کمپ اشرف اعمال کرده است, که از جمله آن جلوگیری از ورود خانواده ها و وکلا و فعالان حقوق بشر و نمایندگان پارلمانها و حتی کارگران عراقی به اشرف است.
شایان ذکر است که کمپ اشرف در خاک عراق در نیمه دهه هشتاد قرن گذشته میلادی تاسیس شد, هنگامی که صدام حسین رئیس جمهور سابق عراق, از اپوزیسیون ایران بر علیه دولت آن حمایت کرده و به آن حمایت تبلیغاتی و مالی و نظامی ارائه کرد, بنحویکه آنها طی دوره جنگ عراق با ایران درسالهای 1980 تا 1988, اقدام به عملیات مسلحانه برعلیه اهدافی در داخل ایران کردند.