او گفت، ”ما باید تمامی نیروهایمان را برای آزاد کردن شهرهای باقیمانده بنی ولید، صبحا sabha، و سرت گردهم آوریم...
به گزارش خبرگزاری فرانسه 19 شهریور، نبرد برای آزاد کردن بنی ولید پیشتر، در نیمه شب شروع شد، اما جنگجویان شورای ملی انتقالی در روز شنبه عقبنشینی کردند، که علت آن، ظاهراً پیشبینی حملات هوایی ناتو بود.
عبدل کنشیل، که سعی کرد برای تسلیم شهر وارد مذاکره شود و ناکام ماند گفت، ”شورشیان اکنون مواضعی در شمال این شهر را تحت کنترل خود دارند و در حال جستجو در این منطقه هستند که در آن، تک تیراندازان بر روی بامها موضع گرفتهاند ”. او افزود، یکی از جنگجویان به ضرب گلوله یک تک تیرانداز کشته شد.
کنشیل گفت که جنگجویان شورای ملی انتقالی ”بعدا بهدلایل تاکتیکی که میتواند با عملیات احتمالی ناتو مرتبط باشد، عقبنشینی کردند ”.
گفته میشود که شماری از مقامات رژیم سابق، از جمله موسی ابراهیم، سخنگوی قذافی، در بنی ولید پناه گرفته باشند، اما رد قذافی نامعلوم است.
در جبهه دیگر، جنگجویان رژیم جدید در روز شنبه، 5 کیلومتر به سمت شهر سرت پیشروی کردند... حوالی ساعت 1515 جی ام تی، در حالی که جنگجویان شورای ملی انتفالی با شادمانی شعار الله و اکبر میدادند و میگفتند عاشق ناتو هستیم، و ”یک، دو سه، متشکریم سارکوزی ”، 3 خودروی متعلق به نیروهای قذافی توسط بمبارانهای ناتو نابود شدند...
جنگجویان ضد قذافی در مصراته، سومین شهر لیبی، میگویند که احساس میکنند شورای ملی انتقالی، آنها را نادیده گرفته است. این جنگجویان با امتناع از بازگرداندن تانکها، که توسط رهبران دولت موقت درخواست شده بود، تا همین نقطه هم به چالش کشیدن اقتدار این شورا را شروع کردهاند.
در طرابلس هم، که یک روز در میان، شوراها و سازمانهای جدیدی تشکیل میشوند، قدرت در یک وضعیت گداختگی قرار دارد. این امر، زنجیره فرماندهی را پیچیده نموده و بر پیچیدگی بوروکراسی نوظهور لیبی میافزاید...
عبدلجلیل گفته است که دیدار کنونی وی از طرابلس، موقتی است و هشدار داد که نبرد با قذافی، که هنوز پول و طلای کافی برای اجیر کردن افراد را دارد، تمام نشده است...