گروه اپوزیسیون ایران درگیر تروریسم نیست

سایت کرون در مقاله ای به قلم علی سودجانی به تاریخ 18 شهریور نوشت: در ماههای اخیر دولت ایران در تهران یک کارزار سوء تبلیغات بی سابقه علیه اپوزیسیون اصلی سازمانیافته اش، مجاهدین خلق برای تحت تاثیر قرار دادن تصمیم قریب الوقوع وزیر خارجه امریکا هیلاری کلینتون درباره موقعیت گروه به راه انداخته است.

دادگاه استیناف امریکا در ناحیه دی.سی تصمیم 2009 وزیر برای نگه داشتن مجاهدین در لیست سازمانهای تروریست خارجی را ناقص و در نقض حق روند منصفانه برای گروه رد کرد و دستور به یک بازبینی جدید داد. بعد از 14 ماه هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است.
دادگاه بسیار روشن ساخت که مگر اینکه حمایت مشخصی در پرونده اداری باشد که نشان دهد گروه در دو سال گذشته در فعالیت تروریستی دست داشته یا توانایی و اراده وارد شدن در چنین فعالیتی را داشته باشد که امنیت ملی ایالات متحده را تهدید کند، وزیر باید این نامگذاری را بردارد.
مجاهدین عملیاتشان علیه چهره های نظامی در ایران را در سال 2001 متوقف کردند، خشونت و تروریسم را کنار گذاشتند و همه سلاحهایی که داشتند را در قبال حفاظتشان در سال 2003 به ارتش امریکا تحویل دادند. در مقابل، قول حفاظت از 3400 عضو آنها در کمپ اشرف تحت کنوانسیون چهارم ژنو داده شد.
از زمانی که امریکا در سال 2009 حفاظت را به دولت عراق تحویل داد، نیروهای عراقی به اعضای بی سلاح کمپ حمله کرده و 47 نفر کشته و 1047 نفر را در آنچه سناتور جان کری کشتار نامید مجروح کردند.
پرزیدنت جرج بوش و سایر مقامات ارشد دولت تایید کردند که مجاهدین وجود برنامه هسته ای تهران را افشا کردند که برای اولین بار باعث تحقیقات مراکز هسته ای ایران توسط سازمان انرژی اتمی بین المللی شد. فرماندهان ارشد نظامی امریکا تایید کرده اند که اطلاعات مجاهدین دخالتهای مرگبار ایران در عراق را افشا کرده است.
هفت دادگاه اروپای به اتفاق آرا رای دادند که مجاهدین یک سازمان تروریستی نیست – گروه در سال 2008 و 2009 از لیست انگلستان و اتحادیه اروپا خارج شد.
در امریکا لایحه 60 مجلس نمایندگان که توسط نماینده تد پو جمهوریخواه ارائه شد، توسط یک گروه دو حزبی متشکل از 93 نماینده منجمله هیات دمکرات تگزاس، شیلا جکسون لی ، ال گرین و جین گرین و جمهوریخواهان لویی گومبرت، رلف هال، کنی مارشانت، و پیت اولسون حمایت شد. این لایحه از وزیر خارجه می خواهد که مجاهدین را از لیست خارج کند.
وقتی مجاهدین اولین بار در سال 1997 نامگذاری شد، اکثریت مجلس و 32 سناتور منجمله سناتور کی بیلی هاچیسون، به این عمل اعتراض کردند و مجاهدین را یک جنبش مقاومت مشروع توصیف کردند.
در حالی که بهار اعراب دیکتاتورها را به زیر کشیده است، چشم انداز یک اپوزیسیون تقویت شده در ایران با خروج قریب الوقوع مجاهدین از لیست تبذیل به یک کابوس برای آیت الله های حاکم که مورد نفرت اکثریت ایرانیان هستند شده است. این توضیح می دهد چرا ایران یک کارزار گسترده برای نگه داشتن مجاهدین در لیست تروریستی راه انداخته است.
با نبود شواهد فعالیت تروریستی، عوامل تهران روزنامه نگاران در واشنگتن و جاهای دیگر را هدف قرار داده خود را بعنوان اپوزیسیون مشروع جا زده و با اتهامات بی اساس مجاهدین را متهم می کنند مثل اینکه رفتار فرقه گونه دارند. اگر قرار بود این استاندارد باشد، فرقه مک (اپل Apple) باید یک سازمان تروریست خارجی نامگذاری می شد.
یک مطالعه مستقل توسط معاون سابق وزیر خارجه، سفیر لینکلن بلومفیلد، یک عملیات گسترده سرویس اطلاعاتی ایران برای پخش اطلاعات غلط را افشا کرده است. جان سانو، معاون سابق سیا برای عملیات مخفی، در روز 18 اوت به حضار در کلوب ملی مطبوعات گفت که از طریق یک کارزار پیچیده، وزارت اطلاعات ایران افکار عمومی امریکا در مورد مجاهدین را شکل می دهد.
تهران وسیعا تبلیغ کرده است که مجاهدین کردهای عراق را در سال 1991 کشتند. با اینحال وزیر خارجه کنونی عراق به یک دادگاه اروپایی در 1999 گفت که مجاهدین به هیچ وجه در سرکوب کردها شرکت نداشته اند.
مطالعات مستقل نشان داده اند که مجاهدین ارتباطی با قتل شش امریکایی در ایران حدود 40 سال پیش نداشتند و یک گروه انشعابی مارکسیست که در ضمن اعضای مجاهدین را به قتل رساند مسئول آن بوده است.
لابی تهران می گوید که مجاهدین فعالیتهای جوامع ایرانی امریکایی را تامین مالی می کنند – این کاملا مشارکت گسترده ایرانی امریکایی ها در این کشوررا نادیده می گیرد چون بسیاری از آنها صاحبان موفق تجارت، مدیر، آکادمیسین، حرفه ای، مهندس و هنرمند هستند.
حالا زمان آن است که امریکا با مردم ایران و با ارزشهایی که این کشور بر اساس آن بنا نهاده شده بایستد.
به این منظور، خارج کردن مجاهدین از لیست اولین کار است.