بازداشت متهمان جدید اختلاس 3 هزار میلیاردی

سایت تابناک متعلق به پاسدار رضایی 21 شهریور نوشت: «یک عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان این ‌که دولتی‌ ها هم در پرونده اختلاس 3هزار میلیاردی دخیل بوده‌ اند، از بازداشت متهمان جدیدی در رابطه با این پرونده در آینده نزدیک خبر داد.

فاضل موسوی, نماینده از خدابنده و عضو کمیسیون اصل 90 مجلس ارتجاع, به خبرگزاری حکومتی فارس با اشاره به پرونده اختلاس 3هزار میلیاردی از بانک صادرات گفت: کمیسیون اصل 90 بررسیها در زمینه این پرونده را آغاز کرده و موضوع را به جد بررسی می‌ کند.
وی در این ‌باره افزود: در این پرونده دولتی ‌ها هم دخیل بوده‌ اند اما دخالت‌ آنها به این شکل بوده که آنها مورد سوء ‌استفاده واقع شده و فریب‌ خورده ‌اند.
عضو کمیسیون اصل 90 تصریح کرد: همه موضوع این پرونده اختلاس از یک بانک خصوصی آغاز شد و همه مسائل مربوط به این بانک است. البته در حال حاضر مجموعه ‌یی از متهمان یا استفاده ‌کنندگان و سوء‌ استفاده شدگان پرونده اختلاس 3هزار میلیارد تومانی بازداشت و در اختیار دستگاه قضایی هستند.
موسوی: اگر‌چه تا کنون مجموعه‌یی از متهمان در زمینه این پرونده بازداشت شده ‌اند، اما به ‌زودی تعداد دیگری نیز در ارتباط با این اختلاس بازداشت خواهند شد».