دولت انتقالی لیبی کرسی در سازمان ملل به‌دست می‌آورد

خبرگزاری فرانسه 25 شهریور گزارش داد، ر وز جمعه مجمع عمومی سازمان ملل به شورای انتقالی لیبی که معمر قذافی را سرنگون کرد، کرسی لیبی در سازمان ملل را اعطا کرد.
  یک گروه از کشورهای چپ آمریکای لاتین، در تلاش برای  مخالفت با به‌رسمیت شناختن این شورای انتقالی بودند. درمجمع 193 عضوی سازمان ملل، آرا 114 (رای مثبت) به 17 (رای منفی)   با 15 رأی غائب بود، که به رهبری شورشیان سابق اجازه گرفتن این کرسی سازمان ملل  داده شد.

این اقدام به رهبری این دولت انتقالی مصطفی عبدالجلیل اجازه می‌دهد که در اجلاس رهبران جهان در هفته آینده در نیویورک شرکت کند. جلیل قرار است با باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا و سایر شخصیتهای کلیدی در  حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل ملاقات کند.
شورای امنیت سازمان ملل قرار بود اواخر جمعه به قطعنامه‌ای در مورد برداشتن تحریمهای اقتصادی و تسلیحاتی علیه لیبی رای  داده و یک هیأت سیاسی برای لیبی،   به جهت کمک به  این دولت، برای سازماندهی انتخابات و نوشتن قانون اساسی جدید، تعیین کند.