به گزارش خبرگزاری فارس 28شهریور، اما در همین حال، تابش یک نماینده مجلس رژیم، فاش کرد موارد مشابهی نظیر اختلاس سه هزار میلیارد تومانی وجود دارد، ولی چون گفتهاند سخنی نگوییم از بیان آنها صرف نظر میکنم. کاتوزیان یک نماینده دیگر مجلس از باند غالب، اظهارات وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در جلسه غیر علنی را برملا کرد و گفت: در ابتدا رئیس بانک مرکزی در صحبتهای خود اعلام کرد که این موضوع مسئلهای مهمی نیست و در همه جای دنیا اتفاق میافتد. وزیر اقتصاد هم فرد اختلاسکننده را قهرمان صنعتی کشور خواند که در سالهای گذشته ده هزار اشتغال ایجاد کرده است. و اکنون خطایی صورت گرفته ولی این فرد قهرمان است.
در همین حال، آخوند پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل نظام، گفت: بیش از 100 نامه در مورد قانونشکنی بانکها به رئیسجمهور دادهایم و مجموعه عملکرد اختلاسگران در سه بانک تات، گردشگری و آریا نشانگر حمایت دفتر رئیس جمهور از آنها است.
آخوند پورمحمدی افزود: موضوعات این تخلفات مالی را افشا نکردیم چون نمیخواستیم به نظام لطمه وارد کنیم....مجموعه عملکرد اختلاسگران در سه بانک تات، گردشگری و آریا نشانگر این است که آنها مورد حمایت دفتر رئیس جمهور بودهاند.
همزمان آخوند اژه ای دادستان کل نظام و مسئول بررسی این پرونده از دستگیری 19نفر از متهمان این اختلاس نجومی خبر داد، اما به نام و سمت دستگیر شدگان هیچ اشاره یی نکرد.