پاسدار اسماعیل احمدی مقدم جمعه روز 30 بهمن 88, پاسدار عزیزالله رجب زاده را از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برکنار و بازنشسته و به جای وی پاسدار حسین ساجدی نیا را به این سمت منصوب کرد.
بنا به یک «خبر ویژه», علت برکناری پاسدار رجب زاده, «برخورد ضعیف» او در سرکوب قیام مردم تهران در روز عاشورا بود.
اوجگیری قیام تهران در روز عاشورا, نیروهای سرکوبگر را به وحشت فرو برد, به گفته یکی از فرماندهان قرارگاه ثارالله «ساعت 2 بعدازظهر روز عاشورا 5 منطقه از تهران بزرگ در دست نیروهای اغتشاشگر بود که اگر این 5 منطقه به هم می پیوست, تهران سقوط می کرد».
در جلساتی که در پی قیام عاشورا در سپاه و نیروی انتظامی برای بررسی وقایع روز عاشورا تشکیل گردید, نتیجه گیری شد که ضعف نیروی انتظامی مهمترین عامل این ضربه بوده است. از جمله در جلساتی که اوائل بهمن 88 در قرارگاه ثارالله تشکیل شده بود, مطرح شد:
مشکل در فرماندهان و نیروهای انتظامی این است که بعضی از آقایان که در نیروی انتظامی لانه کرده اند فتنه ها را فتنه نمی دانند و علت مشکلات را برخوردهای اینطرف (باند خامنه ای) می دانند. این آقایان با رفسنجانی که گفته بود حرفهای آقای یزدی بوی فتنه می دهد, همصدا می شوند.
این آقایان نیروی انتظامی بی عرضگی از خودشان نشان می دهند. یک فرمانده در صحنه باید دستور را اجرا کند, اینها یک مرتبه در وسط میدان می گویند: «بزنیم یا نزنیم؟ بزنیم می رویم دادسرا و نزنیم می خوریم».
رجب زاده (فرمانده ناحیه انتظامی تهران بزرگ), در روز عاشورا آنقدر ناشیانه برخورد کرد که بنظر می رسد وی وزیر مسکن و زمین خواری خوبی بوده نه فرمانده انتظامی تهران بزرگ. ایشان با موتور می رود وسط صحنه و از اغتشاشگران کتک می خورد, این ننگ است, و روحیه بقیه را تضعیف می کند او حق نداشته که این غلطها را بکند.
آقای رادان هم مثل یک آدم کتک خورده, متزلزل و منزوی در تلویزیون ظاهر شد و روحیه ها را تضعیف کرد.
مطابق اخبار «ویژه» برخی فرماندهان نیروی انتظامی در روز عاشورا با اشاره به قضایایی کهریزک می گفتند موقع زدن به ما می گویند بزنید, ولی وقتی جریان رو می شود, مثل قضیه کهریزک, خودشان را کنار می کشند و تقصیر را به گردن نفرات اجرایی می اندازند. بنابراین چرا ما خودمان را جلو بیندازیم؟
براساس خبر «ویژه», به دنبال بررسی های انجام شده در این جلسات, قرار شد یکسری تغییرات در نیروی انتظامی انجام شود و تعدادی از فرماندهان نیروی انتظامی و به طور خاص رجب زاد برکنار شوند. بنا به توصیه خامنه ای این تغییرات به بعد از 22 بهمن موکول شد تا ربط آن به قیام عاشورا مشخص نشود و روی بسیج 22 بهمن رژیم تأثیر نگذارد.
به دنبال اعلام تصمیم برکناری رجب زاده در محافل درونی سپاه گفته می شود: «این تغییرات ادامه دارد زیرا خامنه ای خواستار آن شده که با نیروی انتظامی برخوردی همانند سپاه شود».
سوابق پاسدار ساجدی نیا فرمانده جدید نیروی انتظامی تهران بزرگ
پاسدار ساجدی نیا قبل از انتصاب به فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ در سمت معاونت عملیات نیروی انتظامی قرار داشت.
وی در زمان جنگ ایران و عراق از فرماندهان اعزام نیرو به جبهه و در ستاد نیروی زمینی بود و مدتها در قرارگاه کربلا مستقر و مشغول بسیج نیرو به جبهه ها بود.
بعد از پایان جنگ ایران و عراق, وی به ستاد نیروی زمینی سپاه در تهران منتقل گردید و چند سال رئیس معاونت نیروی انسانی سپاه بود.
در سالهای 70 تا 75 در ستاد نیروی مقاومت بسیج به عنوان فرمانده عملیات کار می کرد و در دهه 80 به ستاد نیروی انتظامی سپاه منتقل شد و به عنوان فرمانده عملیات و مدتی هم فرمانده مواد مخدر کار می کرد.
در بهمن 1384 ساجدی, رئیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ بود.
در مهر 1387 به معاونت عملیات ناجا منصوب گردید و تا بهمن 88 که به سمت فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ منصوب شد در همین سمت کار می کرد.