خبرگزاری حکومتی فارس 3 اسفند؛ به نقل از معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از افزایش قیمت بلیت اتوبوس خبر داد و گفت اگر دولت سهمیه یارانه اتوبوس را نپردازد, ادامه این شرایط ممکن نیست.
محمدباقر قالیباف, شهردار تهران روز اول اسفند گفته بود که بلیط اتوبوس از فروردین افزایش خواهد یافت, وی گفت: اگر قرار است قیمت بلیت اتوبوس20 تومان باشد آن را صلواتی کنیم، بهتر است.
قالیباف گفت: اکنون که قرار است هدفمند کردن یارانه ها اجرایی شود باید نرخ بلیط نیز به قیمت واقعی خود برسد. البته هستند کسانیکه باید همان 20 تومان را برای هر جابه جایی بپردازند و جزو گروها هایی هستند که باید تحت حمایت قرار گیرند اما تعداد این افراد محدود است و بسیاری از شهروندان می توانند هزینه های سفر با حمل و نقل عمومی را براحتی پرداخت کنند و نیازی به حمایت های ویژه ندارند.
جعفر تشکریهاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در گفتوگو با فارس گفت: از مجموع 420 میلیارد تومان یارانه فقط 13 میلیارد تومان پرداخت شده است. به گفته تشکریهاشمی، با این شرایط ادامه این وضعیت ممکن نیست.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: اگر سهم دولت به هر میزان تأمین شود و با یارانهای هم که شهرداری تهران میدهد باید الباقی را مردم بپردازند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اگر دولت سهم خود را پرداخت و مجلس نیز این موضوع را مصوب کند و منابع را در اختیار دولت قرار دهد و شهرداری تهران به صورت منطقی کار را ادامه دهد، حدود 50 تومان از مردم دریافت میکنیم.
به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، اگر هر قدر سهم دولت کاهش یابد طبیعی است این عدد نیز افزایش مییابد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: اگر پول تأمین نشود نمیتوانیم با این شرایط ادامه دهیم.
افزایش 150 درصدی قیمت بلیط اتوبوس, فشار هرچه بیشتری را بر اکثریت مردم که در حال حاضر نیز در زیر خط فقر زندگی می کنند می آورد. به خصوص خانواده هایی که دارای چندین دانش آموز و دانشجو هستند.
این افزایش یادآور افزایش 150 درصدی قیمت اتوبوس در سال 46 است (بلیت 2 ریال به 5 ریال افزایش یافت) که جرقه یک جنبش اعتراضی را در میان دانش آموزان و دانشجویان زد و اعتصاب معروف شرکت واحد که ضربه سنگینی بر اختناق حاکم بر آن دوران وارد و شاه را مجبور به عقب نشنی کرد.
.