نگرانی اعضای کنگره از تاخیر 450 روزه در بررسی تعیین نامگذاری سازمان مجاهدین خلق در لیست

اعضای کنگره از هر دو حزب 450 روز از تاخیر توسط وزارت امور خارجه در تکمیل حکم دادگاه برای  بررسی تعیین نامگذاری سازمان مجاهدین خلق ابراز تاسف می کنند.

واشنگتن ، 14 اکتبر ، 2011 - پی آر وایر به گفته جامعه کالیفرنیا برای یک ایران دمکراتیک، در یک جلسه کنگره در روز چهارشنبه ، تعدادی از اعضای کنگره از 450 روز تاخیر ناموجه وزارت امور خارجه در تکمیل بررسی دستور داده شده توسط دادگاه در مورد نامگذاری  اپوزیسیون اصلی ایران ، مجاهدین خلق، به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی، ابراز تاسف کردند..
این جلسه ، اداره شده توسط دکتر آلن گرسون ، مشاور رئیس سابق هیئت نمایندگی ایالات متحده در سازمان ملل متحد و معاون دادستان کل (دفتر مشاوره حقوقی)، نماینده کنگره دانا روهراباکر (جمهوریخواه از کالیفرنیا) رئیس کمیته فرعی نظارت و بررسی ، جان لوییس(دمکرات، جورجیا) ، باب فیلنر(دمکرات کالیفرنیا) ، رئیس مشترک، حقوق بشر و دموکراسی ایران ، جودی چو(دمکرات کالیفرنیا) و "قاضی" تد پو  (جمهوریخواه تگزاس)، کارکنان کنگره و هیئت هایی به نمایندگی از جوامع آمریکایی ایرانی تبار در ایالات متحده نیز در کنفرانس شرکت داشتند.
به عنوان اولین سخنران ، نماینده چو گفت : "450 روز گذشت ، و هنوز وزارت امور خارجه پاسخ نداده است ، هر روز تاخیر  به معنای یک روز دیگر که در آن رهبران دموکرات و فعالان صلح جو در معرض خطر هستند... زمان زیادی از رعایت حکم دادگاه های فدرال و حذف بزرگترین گروه اپوزیسیون ایران از آن لیست تروریستی گذشته است. "
نماینده باب فیلنر تایید کرد و افزود : "من نمی دانم وزارت امور خارجه در تکاپوی چه چیزی است. حالا 450 روزاست که دارند روی این موضوع کار می کنند. این غیر مسئولانه است ؛ این در  مقابله با قانون است. شما می توانید آن (لغو نامگذاری) را امروز اعلام کنید، می توانید آن را فردا اعلام کنید، می توانستید آن را یک سال پیش اعلام کنید. "
 نماینده روهراباکر تاکید کرد : " 450 روز از دستور به دولت که توضیح دهد چرا سازمان مجاهدین خلق را به عنوان سازمان تروریستی نامگذاری کرده و دولت ما پاسخ نداده است. تاخیر برای چیست؟ آنچه که مسایل را نگه داشته این واقعیت است که دولت ما در برخورد با رژیم گانگستر در ایران با دستکش نوازش برخورد می کند.  ما در واقع به خاطر ترس از به یک نحوی توهین یا تعامل با  رژیم ملاها در ایران  می ترسیم که خودمان صادقانه اینجا برخورد کنیم. چه چیزی می تواند از آن مضحک تر باشد؟... اولین راه برای نشان دادن که ما موضعی محکم داریم این است که از آن افرادی در سازمان مجاهدین خلق که درست در مرز ایران هستند حمایت کنیم و برای اینکه به مردم ایران بگویند جایگزینی برای این رژیم بی رحم که آزادی شما را لگدمال کرده وجود دارد راست قامت ایستاده اند". 
جان لوئیس ، نماینده برجسته را از جورجیا صدای خود را به کارزار لغو نامگذاری افزود. "450 روز پس از حکم دادگاه، چرا تاخیر؟ عدالت به تأخیر افتاده عدالت محروم شده است".  آقای لوئیس تاکید کرد ، "ما نمی توانیم صبر کنیم ، ما نمی توانیم صبور باشیم. ما آزادی مان را می خواهیم و الان می خواهیم."
نماینده پو افزود : "ما باید مطمئن شویم که حفاظت ، حفاظت درازمدت، برای افراد خوب قرارگاه اشرف ایجاد می کنیم ... کسانی که همچنان به تاخیر انداختن و تاخیر و تاخیر ادامه می دهند، ما را از پا در نخواهند آورد ، و ما را وادار کنند ول کنیم. تأخیر، اگر چیزی باشد، باعث می شود ما بیشتر تشویق شویم و پرشورتر درباره حفاظت افراد کمپ اشرف و لغو نامگذاری سازمان مجاهدین خلق باشیم. "
دکتر گرسون گفت: " اگر مجازات های کیفری داشته باشید، حاکمیت قانون مستلزم روند دادرسی منصفانه است، و این تنها قانون اساسی ایالات متحده نیست که آن را می خواهد، بلکه تصمیم گیری های گذشته دادگاه استیناف ایالات متحده هم می خواهد، بنابراین باید پرسید چرا وزارت خارجه ، با همه وکلای خود، از پیروی ازچیزی آنقدر ابتدایی که ما در علوم مدنی دبیرستان آموخته ایم امتناع می کند".