مخالفین تهران که بناحق شر توصیف شده‌اند

الشرق الاوسط 26 مهر - واشنگتن - در حالیکه ایالات متحده  تلاش میکند که برنامه هسته ای ایران را متوقف نموده و آماده سازی های عقب نشینی نیروهای نظامی خود از عراق را انجام دهد، رای دهندگان آمریکایی باید بپرسند که چرا دولت اوباما به اراده  ملاهای تهران و متحدان عراقی آن بر روی یک مساله کلیدی تسلیم گردیده است. این مسئله کلیدی سرنوشت 3400 عضو غیر مسلح  اپوزیسیون ایرانی ، یعنی مجاهدین خلق است که در کمپ اشرف در شمال بغداد زندگی می کنند.

دولت نخست وزیر نوری کمال المالکی یک مسلمان شیعه ، بیشرمانه اعضای مجاهدین خلق را به قتل رسانید . آقای مالکی در توجیه حملات خود مطرح نمود که  این گروه در لیست رسمی سازمان های تروریستی خارجی ایالات متحده است.
در آوریل ، نیروهای عراق وارد قرارگاه اشرف شدند و توسط شلیک گلوله و استفاده از خوروهای زرهی 34  تن از ساکنین را  کشته و صدها نفر را مجروح نمودند. مالکی در حال حاضر تا 31 دسامبر  برای بستن اردوگاه و پراکنده  کردن ساکنان آن در سراسر عراق به  گروه مجاهدین خلق مهلت داده است.
بدون برخورد قاطع آمریکا و مداخله سازمان ملل متحد درحفاظت از ساکنان اردوگاه و تصمیم توسط وزارت امور خارجه در حذف نام  مجاهدین خلق به عنوان گروه  تروریستی ، حمله  بزرگتری بر این اردوگاه و یا قتل عام ساکنان آن در مناطق دیگر در عراق  در چشم انداز میباشد.
این وضعیت نتیجه مستقیم درک نا صحیح و اقدام  وزارت امور خارجه در فلج نمودن مجاهدین خلق توسط  این برچسب  تروریستی ، در سال 1997 آغاز شد. در آن زمان ، من  رئیس اف بی آی بودم. من به این نتیجه رسیدم که این بخشی از خدعه سیاسی بی ثمری برای تشویق   تهران به گفتگو بوده است. هیچ مدرک معتبری دال بر اینکه این گروه تهدیدی برای ایالات متحده بشمار میرفته و یا میرود وجود ندارد.
بطورغم انگیزانه ای ،با وجود این برچسب تروریستی غیر قابل توجیه وزارت امور خارجه، دشمنان مجاهدین خلق در تهران و بغداد فکرمی کنند  که یک مجوز برای کشتن و پایمال کردن تضمین های کتبی که توسط ایالات متحده در حفاظت ازساکنان اشرف داده شده است دارند. همچنین دادگاههای صحرائی تهران نیز این تعیین تروریستی را به عنوان بهانه ای برای دستگیری ، شکنجه و قتل هر کسی که تهدیدی برای  رژیم ملاها بحساب می آید استفاده میکنند.
بنا به دلائل مختلف وزارت امور خارجه، اغلب ، نامگذاریهائی با انگیزه های سیاسی انجام داده است. بعنوان مثال ارتش جمهوریخواه ایرلند علیرغم توصیه اف بی آی در این فهرست قرار داده نشد. به  همینصورت  مقتدی صدر و ارتش مهدی در عراق و شبکه تروریستی حقانی در پاکستان -- که هر دو در قتل بسیاری از آمریکایی ها نقش داشته اند  در لیست تروریستی ذکر نگردیده اند.
در زمان تصدی من به عنوان رئیس F.B.I. من حاضر به تخصیص منابع اداره به بررسی مجاهدین خلق نبودم ، چون من به این نتیجه رسیده بودم که بر اساس شواهد، این نام گذاری  بی اساس بوده و این گروه هیچ تهدیدی برای امنیت آمریکا بحساب نمی آید.
با این حال زمانی که کشتی گیران ایرانی برای اولین بار در یک حرکت دوستانه  به ایالات متحده دعوت شده بودند ، من   به اصرار وزارت امور خارجه  که اف بی آی   انگشت نگاری ، کشتی گیران ایرانی و ماموران اطلاعاتی ای که   به عنوان ورزشکار وارد میشدند را متوقف سازد انتقاد نمودم اما در متمرکز نمودن توجه دولت کلینتون  بر تهدید ناشی از  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ، که به صدور تروریسم  و اعمال جنگ علیه امریکا متعهد میباشد موفق نبودم. از جمله کارهای سپاه پاسداران حمله  به برج های خیبر در عربستان سعودی در سال 1996 بود    ، که منجر به کشته شدن 19 تن ازاعضای نیروی هوایی آمریکا گردید. ما از دادستان در روز سه شنبه شنیدیم که یک واحد از سپاه تصمیم به قتل سفیر عربستان سعودی در واشنگتن داشته است.
برخی از منتقدان مجاهدین خلق آنان را فرقه ای خطر ناک میخوانند.   اما پس از خروج از اف بی آی ، من به دقت حقایق را بررسی کردم و به این نتیجه  رسیدم که مجاهدین خلق یک سازمان تروریستی نبوده و باید فورا از لیست وزارت امور خارجه برداشته شود.
بسیاری از کارشناسان آگاه و مورد احترام ترین کار شناسان تروریسم در جهان به همین نتیجه رسیده اند. (هر چند که من در برخی موارد هزینه برای سخنرانی و یا هزینه های سفر از هوادار مجاهدین خلق دریافت کرده ام، اما تجزیه و تحلیل منطقی  من به عنوان یک شخص حرفه ای و مجری قانون تنها اساس برای نتیجه گیری های من است.)
در حال حاضر بریتانیا و اتحادیه اروپا  بر طبق شواهد عمل نموده و مجاهدین خلق را از لیست تحریم های خود  در سال 2008 و 2009  خارج نمودند. دادگاه بریتانیا در بررسی پرونده مجاهدین خلق تا آنجا پیش رفت که این نامگذاری را "منحرف" نامید.
مجاهدین خلق  در حال حاضر توسط یک زن کاریزماتیک و خوش بیان بنام مریم رجوی رهبری میشوند که به حمایت قابل توجهی در دولت های اروپایی منجر گردیده است. در سال 2001 ، مجاهدین خلق خشونت را کنار گذاشته و اقدام نظامی علیه رژیم ایران را متوقف نمودند.  در سال 2003 ، این گروه به طور داوطلبانه  سلاح های خود را به نیروهای آمریکایی در عراق تحویل داده و از آن زمان     اطلاعات ارزشمندی در مورد برنامه تسلیحات هسته ای ایران به ایالات متحده  ارائه دادند. بر طبق دستورالعمل های خود وزارت امور خارجه ، مجاهدین خلق باید  از لیست خارج شوند.
با این وجود وزیر امور خارجه هیلاری کلینتون و کاخ سفید  از لغو نامگذاری گروه و حفاظت از اعضای آن در اردوگاه اشر ، با وجودحمایت های های هر دو حزب برای انجام این عمل خودداری کرده اند.
در زمانی که وظیفه ما در حفاظت از ساکنان اردوگاه به یک مرحله بحرانی  رسیده است ، وزارت امور خارجه  تنها، گزینه سکوت و تاخیررا بکار گرفته است. نزدیک به 15 ماه بعد از حکم دادگاه استیناف ایالات متحده در واشنگتن  که تعیین نمود که دولت در لیست گذاری مجاهدین به عنوان یک گروه تروریستی قانون را نقض نموده است وزیر امور خارجه هنوز هم در حال"بررسی" این نامگذاری است.   خانم کلینتون از دستور دادگاه  پیروی ننموده است. وی باید  نشان می داد که برای توجیه این انتصاب  که جان بسیاری را تهدید میکند "کدام منابع  به اندازه کافی معتبر "  هستند. دلیل این امر روشن است: هیچ شواهدی وجود ندارد.
لوئیس جی فری رئیس F.B.I. از 1993 تا 2001.
به نقل از نیویورک تایمز