فیلم آخوندها درباره مشروطه ، تحریف واقعیتها و توهین به شخصیتهای ملی

رژیم هنرکش و ضدفرهنگ آخوندی با ساختن یک سریال مبتذل تاریخی به نام «سالهای مشروطه» دست به تحریف توهین آمیز واقعیتهای تاریخی زده است. این فیلم در شبکه سه تلویزیون آخوندی به نمایش گذاشته شده است.
این تحریفات به قدری مشمئز کننده است که یک استاد گروه تارخی دانشگاه تبریز به اعتراض پرداخته و گفته است : «در این سریال نقش 11 ماه محاصره تبریز تنها به حضور چند خانم در چند دقیقه خلاصه شده است و آن هم در کیفیتی پایین درحالی که به سبیل عین‌الدوله بهای زیادی داده شده است»

رژیم ضدزن آخوندی در این سریال مبتذل زنان مبارز دوره مشروطه را با چادر و مقنعه (به سبک زنان حزب اللهی) در فیلم ظاهر کرده است و دکتر ناصر صدقی در گفتگو با ایسنا(4اسفند88) گفته است :« تناسبی بین کوچه بازار تبریز و لباس زنان آذربایجان در این سریال با آن دوران وجود ندارد. چرا که اگر به موزه‌های آذربایجان و موزه قاجار مراجعه می کردند می فهمیدند که چادر مشکی و روبند در آذربایجان لباس زنان آذربایجان در دوران مشروطه نبوده است.»
این سریال همچنین به تحریف زندگی سردار ملی ستارخان و نقش انقلابی علی مسیو پرداخته و به صورت توهین آمیزی قهرمانیهای این دلاوران تاریخ ایران زمین را مسخ کرده است. استاد دانشگاه تبریز در این رابطه گفته است: «در این سریال به زوایایی از زندگی ستارخان انگشت گذاشته‌اند که اصلا ضرورتی نداشت و در بیننده ذهنیت منفی ایجاد می‌کند در حالی که به دلاوری‌های ستارخان اشاره نشده است...آذربایجان یک نقطه ضعف دارد و آن غیرت اوست و در این فیلم خواسته‌اند نشان دهند که خانم‌ها از این راه ستارخان را تحریک کردند تا محله آن‌ها را بازپس بگیرد در حالی که در تاریخ دلاوری‌های‌های ستارخان باعث شده است که زنان هم رکاب او شوند و به مشروطه کمک کنند».
رژیم آخوندی همچنین از علی مسیو که یکی از مترقی ترین رهبران مشروطه بوده است یک چهره ضدزن با عملکردهای ارتجاعی ارائه داده است. دکتر صدقی در اعتراض خود گفته است: « مسیو پایه گذار و رییس انجمن غیبی تبریز بود و در پیدایش و رشد سازمان‌های متعدد اجتماعی ایران در زمان مشروطه نقش بارز تاریخی ایفا کرده است که به این موارد اشاره‌ای نشده است و نقش او محدود به موضع‌گیری‌های مسیو در مقابل حضور خانم‌ها در جنگ قرار گرفته است که هیچ دلیل تاریخی در این رابطه وجود ندارد چرا که او یک دموکرات تمام عیار بود و بسته فکر نمی کرد».