اعتراف کار گزاران رژیم ضد ایرانی خامنه ای:بنزین ایران استاندارد نیست،شهرها آلوده شده اند

اعتراف دیرهنگام: بنزین ایران استاندارد نیست ؛‌ شهرها آلوده شده اند
به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران3 آبان، «کیفیت را‌ه‌های موجود در کشور و مصرف بالای خودروهای تولید داخل از دیگر مواردی هستند که در زمان وارونگی دما به آلوده شدن هوا کمک می‌کنند و مسئولان اجرایی باید با اقدام‌های مناسب و فراهم کردن بسترهای لازم با این مشکل‌ها برخورد کنند.»


عضو کمیسیون انرژی مجلس رژیم  نسبت به فاصله کیفیت بنزین تولیدی کشور با استانداردهای بین‌المللی ابراز نگرانی کرد.
به گزارش رسانه حکومتی  ایسنا، سیروس سازدار نماینده رژیم در مرند و جلفا در مجلس رژیم با بیان این مطلب‌ تصریح کرد:‌ «مسئولان صنعت نفت ایران طرح‌هایی را برای افزایش سطح کیفی بنزین تولیدی در ایران اجرا کرده‌اند که متأسفانه موفقیت‌آمیز نبوده است و اگر در این شرایط از واردات بنزین جلوگیری شود کیفیت بنزین مصرفی در ایران با افت چشمگیری روبه‌رو خواهد شد.
وی با بیان این که با فرارسیدن فصل سرما و امکان ایجاد پدیده وارونگی دما احتمال افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهرها وجود دارد،‌ گفت: استاندارد نبودن بنزین تولیدی در داخل یکی از علت‌های آلودگی هوا در کلان‌شهرها است و این موضوع در زمان به وجود آمدن پدیده وارونگی دما به آلوده شدن هوا شتاب می‌بخشد....»