گزیده ای از نمایش رو حوضی "نیش وکنایه" گرگهای باند خامنه ای در مجلس آخوندی

پاسدار هزار تیراحمدی نژاد: برای اختلاسی که هنوز معلوم نیست، وزیرم برود خودکشی کند؟

ظاهرش شوخی بود و کنایه اما این حرف‌ها در جلسه‌یی گفته می‌شد که وزیرش هنوز متهم بود، راست نگفته و بسیاری از اصولگرایان در همان لحظات عصبانی بودند که چرا باید به جای آنکه رییس یک دولت به صورت جدی و رسمی درباره نقش دولتش در اختلاس اخیر صحبت کند یا سر حرف را می‌کشاند به استکبار و دشمن و پرت کردن موشک ایرانی به فضا یا می‌بردش در مایه‌های طنز وزرا؟
به گزارش سایت حکومتی شفاف ۱۱ آبان به نقل از اعتماد گوشه هایی از کنایه های احمدی نژاد عبارت است از:
«وزیرم برود خودکشی کند، برای اختلاسی که هنوز معلوم نیست مقصر هست در آن یا نه؟ چرا آدرس غلط می‌دهید به مردم؟»
می‌گفت بروید پدر هر کسی را که اختلاس کرده در بیاورید اما آقای لاریجانی اگر یک قاضی اشتباه کند شما به رییس قوه قضاییه می‌گویید برو خودکشی کن؟»جملاتی که صدای خنده نمایندگان را پس از شنیدن آنها بالا می‌برد و البته در گوشه کنار صحن هم سرهایی به نشانه تاسف تکان می‌خورد.
می‌گفت دولت از دولت من راه بیا‌تر با این مجلس سراغ دارید؟ هر وزیری را کار دارم می‌گویند رفته کمیسیون.می‌پرسم کدام کمیسیون؟ می‌گویند کمیسیون‌های مجلس! صدای اعتراض که بلند شد، لاریجانی مجبور شد با لبخند کنایه احمدی‌نژاد را با کنایه جواب دهد که «آقای احمدی‌نژاد! شاید وزرا جای دیگر می‌رفتند و به شما آدرس غلط دادند» که احمدی‌نژاد بی‌درنگ به او پاسخ داد: «شاید آنقدر به جلسات کمیسیون‌ها رفت و آمد داشته‌اند که از این کارها هم یاد گرفتند!»
آرمیک جاسمیان
12آبان 1390