این توطئه، یک تشدید هشدار دهنده در تحریکات رژیم تروریستی حاکم بر ایران است که درکشتن سربازان آمریکایی نیز ازطریق عواملش در عراق و افغانستان درگیر بوده است.
شیطنت بعدی رژیم وحشی آخوندها چه خواهد بود؟در یک کلام، حمله به3400 مخالف ایرانی بدون سلاح، که دولت ایالات متحده سوگند یاد کرده بود، از آنها محافظت کند.
ضرب الاجل غیر قانونی وخودسرانة نخست وزیر عراق، نوری المالکی به دستور رژیم تهران، برای بستن قرارگاه اشرف، به شدت میتواند پایان 9سال مداخله نظامی آمریکا در عراق و مبارزات انتخاباتی رئیس جمهور آمریکا را تحت تأثیر قرار دهد.
اشرف محل استقرار اعضای مجاهدین خلق "افراد حفاظت شده" تحت کنوانسیون ژنو است و سازمان مجاهدین، جنبش اپوزیسیون اصلی ایران با هدف تغییر رژیم و برقراری یک ایران دموکراتیک است.
این جنبش در طول 25 سال گذشته، اشرف را از یک قطعه زمین بایر به یک شهر مدرن و پر جنب و جوش با دانشگاه و کتابخانه ها و مراکز تجمع و پارکها و امکانات ورزشی تبدیل کرده است.
ملاهای حاکم بر ایران سازمان مجاهدین خلق تهدید موجودیت خود تلقی میکنند و مصمم به ازمیان برداشتن آنها هستند.
در سال 2004، ایالات متحده به یکایک ساکنان اشرف تضمین کتبی حفاظت تا فرجام نهایی داد. اما از اوایل سال 2009، که آمریکا قرارگاه اشرف را به عراقیها تحویل داد، اشرف تحت محاصره خفه کننده و در معرض شکنجه روانی و محروم از نیازهای اولیه نظیر دسترسی به خدمات پزشکی بوده و در آوریل 2011 و28ژوئیه 2009 مورد حمله وحشیانه نیروهای عراقی به دستور حکومت تهران قرار گرفته است.
حملات مالکی به اشرف، ازسوی وزیر امور خارجه آمریکا، وزارت امور خارجه بریتانیا، نماینده عالی اتحادیه اروپا، کنگره ایالات متحده، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، و مدافعان بین المللی حقوق بشر مانند عفو بین الملل محکوم شده است. جان کری، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، این حمله را «قتل عام»توصیف کرد و خواستار تحقیقات مستقل و کامل شد وتاکید کرد که عراقیها باید از هر گونه اقدام نظامی علیه قرارگاه اشرف خودداری کنند.
در ماه ژوئن، یک هیات دو حزبی ارشد کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا برای بازدید از اشرف به بغداد سفر کرد. اعضای کنگره با نخست وزیر عراق، نوری المالکی، ملاقات کردند و لی آنها از دسترسی به قرارگاه اشرف منع شدند.
این هیأت در یک کنفرانس مطبوعاتی در سفارت ایالات متحده حمله به اشرف را «جنایت علیه بشریت» نامید.
نیاز به مداخله ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد عاجل است. مالیات دهندگان آمریکایی، که 27 درصد بودجة از بودجه سالانة سازمان ملل برای حفظ صلح را تامین می کنند، باید بخواهند که ملل متحد بلادرنگ نیروهای کلاه آبی را برای حفاظت از قرارگاه اشرف اعزام کند.
متمم قانونی که به اتفاق آرا در کمیته خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، از دولت اوباما میخواهد به عراق فشار بیاورد تا از امنیت ساکنان قرارگاه و به تعویق افتادن ضرب الاجل اطمینان حاصل کند.
واضح است که ایالات متحده یک وظیفه اخلاقی وحقوقی دارد که به تعهدی که به ساکنان اشرف داده است، عمل کند.