اجلاس اروپایی- آمریکایی در پاریس:5نوامبر، 56روز مانده به ضرب الاجل سرکوبگرانه برای بستن اشرف

 وظایف آمریکا، ملل متحد و اتحادیه اروپا در جلوگیری از وقوع یک فاجعه انسانی مهلک در اشرف- فراخوان مریم رجوی بر دخالت فوری سازمان ملل متحد، آمریکا و اتحادیه اروپا برای لغو ضرب الاجل و استقرار تیم مانیتورینگ ملل متحد در اشرف - کارشکنی های دولت عراق برای کار کمیساریای عالی پناهندگی در اشرف

 روز شنبه 5 نوامبر، در یک اجلاس بین المللی در پاریس، به ابتکار کمیته سفید (کمیته فرانسوی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران) شخصیتهای اروپایی و آمریکایی، اتحادیه اروپا آمریکا و ملل متحد را به اقدامهای فوری برای لغو ضرب الاجل غیر قانونی و سرکوبگرانه دولت عراق برای بستن کمپ اشرف تا آخر سال 2011 فراخواندند. این فراخوان به دنبال اعلام خروج نیروهای آمریکایی از عراق توسط پرزیدنت اوباما و همچنین آماده سازی های نیروهای عراقی برای حمله به کمپ صورت می‌گیرد.
کنفرانس با افشای کارشکنی های دولت عراق در روند یک راه حل صلح آمیز برای حل مساله اشرف، خواستار دخالت سریع دبیرکل ملل متحد و استقرار دائم تیم ناظر سازمان ملل در اشرف شد.
سخنرانان در این جلسه عبارت بودند از: خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت، ژنرال هیو شلتون، رئیس سابق ستاد نیروهای مسلح آمریکا (1997-2001)، اد رندل، رهبر حزب دموکرات 1999- 2001 و فرماندار پنسیلوانیا 2002-2011، جان بروتون، نخست وزیر ایرلند 1994-1997، رئیس هیأت اتحادیه اروپا در آمریکا 2004 ـ 2005، لرد پیتر مندلسون، کمیسر اتحادیه اروپا ( 2004-2008)، نایب نخست وزیر انگلستان (2009)، رابرت توریسلی، عضو سنای آمریکا 2003-1997، رومئو فلورین نیکوارا. سناتور از رومانی، ژان فرانسوا لوگاره، شهردار منطقه یک پاریس، ژان پیر بکه عضو شورای استان والدواز و شهردار اورسوراواز.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، سخنران ویژه این کنفرانس، گفت: مقاومت ایران و ساکنان اشرف جز نابودی و تسلیم برای هر گزینه‌یی آماده بوده و هستند. اما دولت عراق بر اساس دستورالعمل رژیم ایران با همه راه‌حل ها و تلاش‌های بین‌المللی در مورد اشرف مخالفت کرده، در مسیر کار کمیساریای عالی پناهندگان و انتقال ساکنان اشرف کارشکنی کرده و با ضرب الاجل سرکوبگرانه و تلاش برای جابجایی ساکنان اشرف در صدد کشتار آنان است. زیرا رژیم ایران برای ساکنان اشرف دوگزینه دارد، تسلیم یا قتل عام.
وی گفت: وقتی که دولت عراق تمام راهها را به بن بست کشانیده، نباید در برابر او بی تفاوت ماند. نباید تجربه جابه‌جایی‌های دوران نازیها تکرار شود.
خانم رجوی تأکید کرد که خروج قوای آمریکا از عراق، مسئولیت دولت این کشور دربارة حفاظت ساکنان اشرف را منتفی نمی‌کند. وی خطاب به ایالات متحده، اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب و سازمان ملل گفت:«زمان دست روی دست گذاشتن سرآمده است.قاطعانه خواهان لغو ضرب‌الاجل جنایت‌آمیز دولت عراق شوید،با تصمیم آن برای جابه‌جایی اجباری ساکنان اشرف مخالفت کنید و در شورای امنیت تصمیم بگیرید که تا بازاسکان کامل ساکنان، ناظران ملل متحد و کلاه‌آبی‌ها در اشرف مستقر شوند. نگذارید کشتار 8 آوریل تکرار شود».

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
14آبان1390 (5نوامبر2011