نمایندگان مجلس عوام بریتانیا, و هم چنین اعضای مجلس اعیان ، لرد دالاکیا و لرد مگینس، و ظایف ملل متحد وجامعه جهانی، به ویژه دولتهای انگلستان و آمریکا در حفاظت از اشرف را مورد تأکید قرار دادند.
دیوید ایمس، عضو مجلس عوام، که ریاست کنفرانس را بعهده داشت اعلام کرد 120 نماینده پارلمان انگلستان از هر دو مجلس شامل وزرای سابق و اعضای عالیرتبه و روسای چند کمیته پارلمان انگلستان، دریک بیانیه فوری خواهان لغو ضرب الاجل سرکوبگرانه دولت عراق علیه اشرف شدند.
وی افزود: در این بیانیه اعضای پارلمان انگلستان مصرانه از سازمان ملل و ایالات متحده، خواسته اند، با اقدام برای تصویب قطعنامه یی درشورای امنیت ملل متحد، تیم نظارت و نیروی کلاه آبی های سازمان ملل را در اشرف مستقر سازند.
آقای مارک ویلیامز نماینده لیبرال دمکرات پارلمان انگلستان در سخنانش تاکید کرد : ضرب الاجل سخیف و غیر قانونی دولت عراق صرفا اهداف سرکوبگرانه دارد و ملل متحد و جامعه جهانی وظیفه دارند برای لغو آن اقدام کند.
لرد دالاکیا ازاعضای ارشد مجلس اعیان و معاون رهبر حزب لیبرال دمکرات انگلستان، اعمال فشارهای رژیم آخوندی علیه اشرفیان را خاطرنشان کرد و گفت: مالکی و رژیم ملایان حاکم بر ایران، دو روی یک سکه هستند. آنها اشرف و ساکنان اشرف را مانعی در راه رسیدن به امیال شوم و خبیث خود می دانند و ازاین روعلیه آنان دست به توطئه می زنند.
درپایان کنفرانس، آقای استیون مک کیب نماینده مجلس عوام از حزب کارگر، رفتار ضد انسانی مالکی علیه اشرفیان را در شمار جنایات ضد بشری مانند نسل کشی توصیف کرد و گفت آنچه نوری مالکی درعراق مرتکب میشود، اهانتی به سربازان ما است که به خاطر عراق جان خود را از دست دادند.
استیون مک کیب از دولت انگلستان خواست سریعا از سازمان ملل بخواهد تا برای حفاظت از اشرف و حمایت از حقوق اشرفیان طبق کنوانسیونها و قوانین بین المللی، دست به اقدام عاجل بزند.