لاریجانی:آمریکا و غرب رفتار ماجراجویانه در رابطه با ایران دنبال میکنند

به گزارش رسانه حکومتی فارس19آبان، لاریجانی رئیس مجلس رژیم در واکنش جهانی نسبت به برملا شدن ابعاد نظامی برنامه اتمی رژیم گفت:

امروز آمریکا و غرب یک رفتار ماجراجویانه در رابطه با ایران دنبال می‌کنند. وظیفه ما این است که برخی حرف‌های داخلی که هیچ فایده‌ای هم ندارد کمتر بیان شود...تهدیدات را نباید هیچ وقت منتفی دانست....آنها می‌خواهند هراس ایجاد کنند.
پاسدار لاریجانی درموضعگیری دیگری اظهار داشت: دو هفته پیش اوباما و سارکوزی گفتند که گزارش مهمی از سوی آژانس در مورد ایران منتشر خواهد شد، این سخنان اوباما نشان می‌دهد آنها با هم ساخت‌وپاخت داشته‌اند.
رئیس مجلس ارتجاع با اذعان به نیاز رژیم به بمب اتمی گفت: وقتی ایران دارای فناوری هسته‌ای شود جایگاهش به طور طبیعی عوض می‌شود و کسی نمی‌تواند با زبان زور و تهمت به او صحبت کند.رهبر انقلاب موضوع هسته‌ای را مستقیما‌ً و مستمراً در تمام دولت‌ها دنبال کردند و همواره پشتیبان آن بودند.....مدیرکل آژانس و آمریکا باید بدانند که ایران دست از این مسئله برنخواهد داشت و تصور نکنند که اگر اخم کنند ایران متضرر می‌شود.