هشدار فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق نسبت به اقدامات رژیم آخوندی در عراق

 ژنرال لوید آستین فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق نسبت به اقدامات رژیم آخوندی در عراق هشدار داد و گفت: دولت عراق باید بر مبنای آن‌چه آنها (شبه‌نظامیان مورد حمایت رژیم ایران)، واقعاً هستند، با آنها  رفتار کند.

به گزارش وال استریت ژورنال 30آبان، ژنرال آستین از گروههایی مانند کتایب حزب الله نام برد  که آمریکا گفته است توسط سپاه پاسداران رژیم ایران بطور مستقیم کنترل میشود. عناصری که  به‌طور واقعی روی ایجاد سازمانی از نوع حزب‌الله لبنان در این کشور متمرکز هستند. رژیم ایران هنوز چنین گروههایی را تامین تسلیحاتی میکند
این  به‌معنی دولت در دولت است و این عناصر، شبه‌نظامیان خود را خواهند داشت، فرمانده ارشد آمریکا در عراق در گفتگو با خبرنگاران، در این باره افزود: وقتی شما به وضعیت جنوب نگاه می‌کنید، ما شاهد فعالیتهایی در چند ماه گذشته بوده‌ایم که از جانب شبه‌نظامیان مورد حمایت رژیم ایران است.
وی افزود: انتظار میرود که اینگونه فعالیتها در آینده نیز ادامه یابد.