تظاهرات ایرانیان و استرالیایی های حامی اشرف درکانبرا - استرالیا

 روز پنجشنبه 24 نوامبر گروه کثیری از ایرانیان مقیم استرالیا وگروههایی از شهروندان پایتخت این کشور , به دعوت شورای کلیساهای کانبرا و با هماهنگی با گروه استرالیائیهای حامی دمکراسی درایران, تظاهراتی درحمایت از ساکنان کمپ اشرف در عراق , مقابل پارلمان فدرال استرالیا, دفتر مرکزی کمیسیاریای عالی پناهندگی و سفارت رژیم منفور آخوندی برگزارکردند.

تظاهرات هموطنان آزاده ایرانی و یاران استرالیایی شان , درحمایت از خواسته های بحق ساکنان کمپ اشرف, با اعلام 30 ثانیه سکوت بمناسبت درگذشت خانم دانیل میتران حامی بزرگ مقاومت ایران واشرفیان ّو با پخش سرود" ای ایران" با صدای کوبنده بانوی آواز ایران شادروان خانم مرضیه  آغاز شد.
 
 اولین سخنران تظاهرات خانم کیم ساتلر مسئول اتحادیه کارگری در ایالت آ. سی. تی که بیش از 34 سازمان و اتحادیه کارگری را نمایندگی می نماید, بود. ایشان در سخنرانی خود به طور مشروح به شرح اتفاقات و رویدادهایی که در شهر اشرف بوقوع پیوسته و تهدیدات جدی  که ساکنان شهر اشرف با آن مواجه هستند, پرداخت.  ایشان در سخنان خود گفت: اتحادیه های کارگری استرالیا ازجمله سازمان آنها برای مدت زمان طولانی است که مسئله حفاظت اشرف را پیگیری می کنند و از همه می خواهند که این موضوع را یک موضوع جدی و حساس قلمداد نمایند و مانع از نقض حقوق پناهندگی و حقوق انسانی آنان گردند. ایشان همچنین دولت استرالیا را فرا خواند که دراین کمپین بین المللی از حقوق انسانی ساکنان کمپ اشرف حمایت نماید ومانع از یک قتل عام قابل پیش بینی آنان شوند.
 

سخنران بعدی خانم ریچل میدوی از سازمان شورای کلیساهای کانبرا (گریس) و دعوت کننده اصلی این تظاهرات بود. ایشان در قسمتی از سخنان خود گفتند " که ما به آغاز سال جدید نزدیک می شویم و همه آماده می شویم که سال خوب وپرنشاطی را داشته باشیم ولی این درحالیست که به ساکنان شهر اشرف گفته شده که آنها سال نوی نخواهند داشت و جان آنان در خطر است. خانم میدوی همچنین  سازمان ملل متحد, دولت استرالیا و ایالات متحده امریکا را فراخواند که به مسئولیت های بین المللی خود در قبال شهر اشرف و ساکنان عمل کنند و از دولت عراق  قویا خواست که زمانبدی آخر دسامبر 2011  ملغی نماید.

پس از سخنان خانم میدوی, خانم شیرین فغانی نماینده انجمن دفاع از آزادی و حقوق بشر درایران ضمن تبریک بخاطر اتخاذ 58 قطعنامه کمیته سوم حقوق بشر سازمان ملل در محکومیت نقض حقوق بشر درایران, بطور خلاصه به موارد نقض حقوق بشر درایران اشاره نمود و سپس در ادامه صحبتهای خود به تشریح وضعیت حقوقی و انسانی ساکنان کمپ اشرف پرداخت. وی ضمن بر شمردن کارشکنی های دولت عراق دراجرای پروسه پناهندگی آنان گفت: هرگونه جابجای اجباری ساکنان کمپ اشرف منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد و تاکید نمود که ساکنان کمپ اشرف اعلام کرده اند ترجیح می دهند در اشرف کشته شوند ولی حاضر نیستند که به جابجائی اجباری در عراق و کشته شدن به دور از توجه جامعه جهانی تن در دهند.
 
ایشان همچنین از سوی جامعه ایرانی مقیم استرالیا از مقامات سازمان ملل, دولت استرالیا وآمریکا و دیگر کشورهای درگیر مانند اتحادیه اروپا خواست که هرچه سریعتر همه امکانات و توانائی خود را بکار بگیرند تا زمانبدی 31 دسامبر را ملغی و دولت عراق را مجبور نمایند که به مسئولیت های بین المللی خود تن در دهد. ایشان بعلاوه دفتر آقای بن کی مون, خانم پیلای را فرا خواند که تیم مانیتورینگ خود را که شامل کلاه آبی ها سازمان ملل می شود را در اشرف مستقر نمایند تا تدارک انتقال ساکنان به طور امن به کشورهای ثالت مهیا گردد.

 
آنگاه  دختر جوان دانشجوی,  ایرانی – استرالیایی,  پیام همبستگی خود و دیگر جوانان استرالیایی ایرانی تبار را در حمایت ازساکنان شجاع شهر اشرف قرائت کرده و تاکید نمودند تا تعین تکلیف مسئله حفاظت اشرف و لغو ضرب الاجل دولت مالکی که  ازسوی رژیم سرکوبگر ایران بر آن پافشاری میکند همچنان به فعالیت های خود در حمایت از اشرفیان  ادامه خواهند داد. 
 

آخرین سخنران این برنامه آقای پیتر مورفی مسئول کمیته استرالیائیهای حامی دمکراسی درایران و رییس سازمان خیریه سرچ فاندیشن و سخنگوی اتحادیه عدالت استرالیا , ضمن اعلام حمایت خود و استرالیائیهای حامی دمکراسی درایران, از همه سخنرانان و شرکت کنندگان تشکر نمود و اعلام کرد که اعضای استرالیائیهای حامی دمکراسی درایران تا آخرین مرحله و حل وفصل نهائی مسئله امنیتی و حفاظتی ساکنان کمپ اشرف در کنار مردم و مقاومت ایران و اشرفیان خواهند ایستاد و در هیچ برهه از زمان از انعکاس صدای آزادیخواهانه آنها کوتاهی نخواهد نمود.ایشان هم چنین در سخنان خود دولتهای استرالیا , آمریکا و سازمان ملل متحد را به انجام وظایف و مسئولیتهایشان در قبال ساکنان بی دفاع شهر اشرف فراخواند. آقای مورفی هم چنین جابجایی اشرفیان را در داخل عراق امری غیر ممکن نامید و از جامعه بین اللمل خواست که مانع این حرکت خطرناک دولت عراق شوند. 
 
در پایان سخنرانی ها تظاهر کنندگان با سر دادن شعارهایی از قبیل ما  خواهان حفاظت از ساکنان شهر اشرف هستیم, سکوت راه حل مسئله نیست, یک کشتار قریب الوقوع دیگر دراشرف را متوقف کنید, به سوی دفتر نمایندگی کمیساریای عالی پناهندگان راهپیمایی کردند و با عزم تمام خواسته های خود را با شعارهایشان به گوش آنان رساندند.
 

در ادامه تجمع و تظاهرات ایرانیان در مقابل دفتر کمیساریای عالی پناهندگی ملل متحتد هیئتی بنمایندگی از سوی تظاهر کنندگان.  شامل آقای پیتر مورفی رییس کمیته استرالیایی های  حامی دموکراسی درایران  , آقای محمد صادقپور رییس انجمن دفاع ازدموکراسی و حقوق بشردرایران و هم چنین یک مادرسالخورده بنمایندگی ازسوی  بستگان ساکنین شهراشرف , به ملاقات با رئیس کمیسیاری عالی پناهندگی رفته وضمن شرح شرایط اضطراری و خطرناک اشرف,  درخواست های خودرا بطور کتبی به ایشان تحویل دادند.
 
در پایان  این تظاهرات شرکت کنندگان به عنوان اختتامیه با خشم هر چه تمامتر به مقابل لانه جاسوسی رژیم ضد بشری مراجعه کردند وفریاد خشم وانزجار خود را همراه با پخش سرود های انقلابی سازمان مجاهدین خلق ایران, علیه  ملایان خونریز و آدم کش ایران  سر دادند.
درحاشیه این تظاهرات,  رادیو ایرانی کانبرا و  رادیو آ.بی .سی نیز با سخنرانان و  شرکت کنندگان مصاحبه هایی ترتیب دادند که درهمان روز بر روی آنتن های رادیوی به طور زنده مخابره شد.
همچنین جمعیت قابل توجهی ازاسترالیایی ها به دعوت شورای کلیسا های کانبرا و دیگر ارگانهای حقوق بشری نیز شرکت داشتند برخی ازآنان با پلاکادرهایی که خود درست کرده بودند شرکت کرده و به سرکوب ساکنان شهر اشرف توسط دولت عراق اعتراض نمودند .
 
این برنامه که ازساعت 12 ظهر آغاز شده بود در ساعت 4 بعد ازظهر به پایان رسید .