طبق اسناد گردآوری شده توسط کمیسیون مستقل تحقیق در مورد سوریه، نیروهای دولتی تظاهرکنندگان را از هنگام شروع اعتراضها در ماه مارس امسال کشته و مورد تجاوز و شکنجه قرار دادهاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه7آذر، این هیأت با 223 قربانی و شاهد، از جمله جداشدگان از نیروهای امنیتی مصاحبه کرد. این افراد درمورد فرامین شلیک با هدف کشتن تظاهرکنندگان و شکنجه کودکان تا حد مرگ صحبت کردند.
هیأت بازرسان ملل متحد با ابراز نگرانی از اینکه جنایت بیشتری در اماکن مختلف سوریه صورت گرفته، تاکید کرد، ”ابعاد و روند دائمی حملات توسط نیروهای نظامی و امنیتی علیه غیرنظامیان و مناطق غیرنظامی و نابودی گسترده املاک تنها با تأیید یا همدستی دولت ممکن است
هیئت بازرسان ملل متحد دولت بشار اسد را به ”پایان دادن فوری به نقض فاحش حقوقبشر“فراخواند.
این گزارش همچنین میگوید ارتش آزادی سوریه مسئولیت حملات مسلحانه علیه نیروهای نظامی و امنیتی را برعهده گرفته است.
این هیأت با سازمانهای منطقهیی، از جمله سازمان کنفرانس اسلامی و اتحادیه عرب ملاقات کرده و اسناد را از پایان ماه سپتامبر تا نیمه نوامبر گردآوری نمود، ولی مجاز به ادامه کار در داخل سوریه نگردید.