واکنش جامعه بین المللی در قبال حمله عوامل رژیم به سفارت انگلیس در تهران

جامعه بین المللی یورش عوامل دیکتاتوری آخوندی به سفارت انگلستان در تهران را محکوم کرد.بان کی مون، دبیر کل ملل متحد گفت  از حمله به سفارت بریتانیا در تهران"شوکه و خشمگین" است. او از رژیم ایران خواست از تکرار چنین واقعه ای جلوگیری کند.

شورای امنیت ملل متحد، حمله به سفارت بریتانیا در تهران را قویاً محکوم کرد و به رژیم ایران هشدار داد باید از پرسنل دیپلوماتیک حفاظت کند.
در بیانیه مشترک 15 عضو این شورا، آمده است، اعضای شورای امنیت با قوی‌ترین عبارات، این حملات را محکوم کردند.
شورای امنیت با تأکید بر کنوانسیونهای وین که از دیپلوماتها حفاظت می‌کند، از مقامات رژیم ایران خواست از  املاک و پرسنل دیپلوماتیک و کنسولی حفاظت کند و به‌طور کامل به التزامات خود در این رابطه، پایبند باشد.
از سوی دیگر دولت نروژ اعلام کرد سفارت خود را در تهران به دلایل امنیتی و نگرانیهایی که در بعد از حمله به سفارت انگلستان ایجاد شده است، می‌بندد.
آلمان سفیر رژیم ایران در برلین را روز سه شنبه احضار کرد. گیدو وستروله پس از صحبت با همتای یونانی خود استاورس دیماس به خبرنگاران گفت : من امروز دستور احضار سفیر ایران به وزارت خارجه را دادم. ما با شدید ترین لحن حمله به سفارت انگلستان در ایران را، که درآن مدرسه آلمانی نیز وجود دارد و بسیار هم آسیب دیده است، محکوم می کنیم. این حمله نقض قوانین بین المللی می باشد و به هیچوجه قابل قبول نیست .
آخرین خبرها حاکیست که آملان و همچنین ایتالیا اعلام کردند سفیر خود را از تهران فرا میخوانند.
باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا گفت، حمله به سفارت انگلستان در تهران”قابل قبول نیست ”. تمامی ما  از شکستن در دو دیوار سفارت انگلستان درتهران، عمیقاً ناراحتیم. این یک تعهد پایه‌یی بین‌المللی است که تمامی کشورها باید رعایت کنند.
هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا نیزگفت ایالات متحده حمله به سفارت انگلستان در تهران را با شدیدترین لحن ممکن." محکوم میکند.
دربیانیه کاخ سفید آمده است: ایالات متحده آمریکا با شدیدترین عبارت حمله به سفارت انگلستان در تهران را محکوم می‌کند. از رژیم ایران می‌خواهیم تعهدات بین‌المللی خود را بطور کامل محترم بشمارد و تضمین کند موارد مشابه دیگری در ایران اتفاق نیفتد. وزارت‌خارجه ما در تماس نزدیک با دولت انگلستان می‌باشد و ما آماده هستیم تا از متحدان خود در این زمان سخت حمایت کنیم.
جی کارنی سخنگوی کاخ سفید گفت: کاملا محرز است که رفتار رژیم ایران خارج از معیارهای بین المللی است و این یک مورد دیگر در فهرست سرپیچی ها و تخلفهای رژیم ایران در خلال ماهها و سالهاست و ما آنرا قویا محکوم میکنیم.
رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، کاترین اشتون گفت: من قویاً یورش مطلقا غیرقابل قبول به سفارت انگلستان درتهران  را محکوم می‌کنم.
نیکلا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه حمله به سفارت بریتانیا در تهران را قاطعانه محکوم کرد
والری پسرس Pecresse وزیر بودجه فرانسه گفت: رئیس جمهور در نشست کابینه حمله فضاحت بار و رسوایی برانگیز به سفارت بریتانیا در تهران را قاطعانه محکوم کرد.  نیکلاسارکوزی بر اتخاذ تصمیمات لازم برای تحریم رژیم ایران تاکید کرد.