اجلاس رهبران العراقیه استراتژی مرحله جدید پس از خروج نیروهای آمریکایی

العراقیه خواستار لغو ضرب الاجل دولت عراق در مورد قرارگاه اشرف و راه کارهای مسالمت آمیز  طبق معاهدات بین المللی  و  مشخصا کنوانسیون چهارم ژنو  و کنوانسیون پناهندگان است.

العراقیه از تلاش کمیساریای عالی حقوق پناهندگان برای دیدار با اعضای سازمان مجاهدین خلق در اشرف و شروع کار کمیساریا حمایت میکند

فراخوان العراقیه به حفظ جان ساکنان اشرف حفاظت از آنها تحت سرپرستی و نظارت  ملل متحد وتوقف کلیه اقدامات سرکوبگرانه علیه قرارگاه اشرف
به گزارش رسانه های عراقی، رهبران العراقیه لیست برنده انتخابات عراق،8آذر90 برابر 29نوامبر2011  در اجلاس العراقیه،  استراتژی مرحله جدید  بعد از خروج نیروهای آمریکایی را مورد بحث قرار دادند.
در این اجلاس که با حضور ایاد علاوی رهبر العراقیه، طارق هاشمی معاون رئیس جمهور، اسامه نجیفی رئیس مجلس، صالح مطلک معاون نخست وزیر و رهبر جنبش ملی عراق، ظافر العانی دبیرکل تجمع آینده عراق، سلمان جمیلی رئیس فراکسیون پارلمانی العراقیه، عدنان جنابی و حسین شعلان از رهبران العراقیه و سخنگویان آن میسون الدملوجی و حیدر الملا تشکیل شد، تحولات جدید این کشور در موضوعات داخلی و خارجی مورد بررسی قرار گرفت.
ظافر العانی به خبرگزاری ملی عراق 8آذر گفت:  رهبران العراقیه استراتژی جدیدی را برای مقابله با وضعیت بعد از خروج نیروهای آمریکایی در سطح دولت ، پارلمان و مردم و همجنین در رابطه با تحولات اوضاع در صحنه عربی طراحی کردند.
ظافر العانی افزود:“العراقیه با بررسی وضعیت امنیتی از ادامه هدف قرار گرفتن لیست العراقیه و رهبران و کادرهای آن که نمونه آخر آن هدف قرار گرفتن دیروز اسامه النجیفی بود احساس نگرانی می کند و دولت مالکی را مسئول این وضعیت می داند”.
ظافر العانی خاطر نشان کرد که لیست العراقیه موضوع استان صلاح الدین را بررسی کرد و همبستگی خود را با مردم این استان اعلام کرد.
العراقیه همچنین همبستگی خود را با مردم استانهای مختلف این کشور که  از طریق موج دستگیری ها یا ریشه کنی های سیاسی و یا کمبود بودجه احساس ظلم و سرکوب  میکنند، اعلام کرد. موضوع ایالت ها نه تنها  یک گزینه مردمی بلکه امری است که به مردم و همه پرسی عمومی مربوط می شود. در همین رابطه العراقیه حمایت خود را از قانون اختیارات شورای استانها اعلام میکند و نسبت به رشد دیکتاتوری و سلطه جویی نوپا در عراق هشدار میدهد.
العراقیه خواستار لغو ضرب الاجل دولت عراق در قبال ساکنان قرارگاه اشرف می باشد و راه کارهای مسالمت آمیز  در انطباق با معاهدات بین المللی و مشخصاً کنوانسیون چهارم ژنو و کنوانسیون پناهندگان را مورد تأیید قرار میدهد. العراقیه قویاً از تلاش کمیساریای عالی پناهندگان برای دیدار با اعضای سازمان مجاهدین خلق در اشرف و شروع کار کمیساریا حمایت میکند. کمیساریا باید از وضعیت ساکنان اشرف و از انتخاب آزادانه آنها اطلاع پیدا کند تا در هر کشوری که میخواهند اعم از اتحادیه اروپا یا غیر آن اقامت کنند. 
دکتر ظافر العانی پیرامون مباحث اجلاس العراقیه تاکید کرد: العراقیه هیچگونه اقدامات سرکوبگرانه علیه قرارگاه اشرف را نمی پذیرد و به حفظ جان ساکنان اشرف تا زمان خروجشان از این قرارگاه و برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت آنها از سوی سازمان ملل متحد عاری از هرگونه تجاوزی به حقوقشان فرا میخواند. 

از سوی دیگر یکی از مزدوران شناخته شده نیروی تروریستی قدس بنام طلال السعدی در تلویزیون عرب زبان رژیم آخوندی العالم 9آذر گفت:
 ما شاهد دیدارها و سفرهای  مستمری در عراق هستیم  بخصوص آمدن جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا که برای فشار به دولت عراق است تا اینکه مصونیت دیپلماتیک و یا مصونیت قانونی بگیرند ....
جوزف بایدن با این دیدار منحوس اش تلاش می کند که به دولت عراق فشار بیاورد تا اینکه سازمان مجاهدین خلق را پنج سال دیگر  در خاک عراق نگه دارد تا دولت آمریکا از آن برای جنگ و سرنگونی رژیم ایران سود ببرد.
مزدور رژیم آخوندی آمریکا را متهم کرد که تلاش میکند اگر بغداد مجاهدین خلق را نپذیرفت، آنها را به کردستان ببرد و با نگهداری سربازانش در کردستان عراق این اقلیم را به پناهگاه امن برای منافقین و کردها تبدیل کند. اما ما حتی حضور یک سرباز آمریکایی را در عراق نمی پذیریم و آنرا محکوم می کنیم....

جوزف بایدن با این دیدار منحوس اش تلاش می کند که به دولت عراق فشار بیاورد تا اینکه سازمان مجاهدین خلق را پنج سال دیگر  در خاک عراق نگه دارد تا دولت آمریکا  و  سازمان سیا  از این گروه منافق استفاده کند. این گروه در تخریب عراق نقش داشته است و بازوی راست رژیم سرنگون شده بوده است و حال تلاش می کنند از آنها بعنوان نیروهای اطلاعاتی برای فشار  آوردن و رفتن به جنگ و یا تاثیر بر هر کشور عربی  و یا اسلامی استفاده کنند، که ما نمی پذیریم  و قبول نمی کنیم که عراق نقطه شروعی برای حمله و دشمنی و عملیات اطلاعاتی  علیه کشورعربی و اسلامی باشد.  می گوید که اگر بغداد نپذیرفت تلاش می کنیم  که پناهنگاه منافقین خلق  کردها و کردستان باشد البته اگر دولت منطقه کردستان قبول کرد ولی ما ماندن هر سربازی و توافقی که آمریکایی ها می خواهند انجام بدهند را محکوم می کنیم».