اعتصاب 4000 ملوان و ناخدای شاغل در بندر دیلم در اعتراض به قانون جدید

بیش از 4000 ملوان و ناخدای شاغل در بندر دیلم در اعتراض به قانون جدید  دولت مبنی بر محدودیت سفر لنج داران و کم شدن حقوق آنان ونیزافزایش هزینه ها از روز دوشنبه 7 آذر دست ازکار کشیده و در اعتصاب بسر می برند.

یکی از ملوانان اعتصاب کننده گفت: برای ما مردم بندر شغل دریانوردی  ودریا داری بود و نبود ماست . همه زندگی ما به همین دریا بسته است. در استان بوشهر بندر بوشهر تمام نان مردم از ملوانی تهیه می شود. با این قانون ومصوبه دولت که آقایان در تهران نشسته اند وتصویب کردند تمام مردم از امرار معاش باز می  مانند. قانون جدید دولت سفرهای ملوانان را مختل کرده و به ملوانان  اجازه سفر آزاد و رفت و آمد را نمی دهد.
یک ملوان دیگر گفت: در بندر دیلم گمرک محدود شده به فقط ترخیص ظروف چینی و هیج کالای دیگری  اجازه داده نمی شود که ترخیص شود.و هم  اکنون رونق اقتصادی این منطقه واین شهر خوابیده است.