سفیران و دیپلماتهای 25کشور از ویرانیهای باغ قلهک و سفارت انگلیس در تهران بازدید کردند

سفیران و دیپلماتهای 25کشور در تهران همزمان از خرابی و ویرانیهای باغ قلهک، محل استقرار دیپلماتهای انگلستان و سفارت این کشور در تهران بازدید کردند.


 

دیکتاتوری آخوندی که انتظار چنین اقدامی را نداشت، در وحشت از پیامدهای آن تلاش کرد مانع از ورود آنها شود، اما سرانجام ناگزیر از عقب نشینی شد.
مرتضی تمدن، استاندار رژیم در تهران با ابراز وحشت گفت: «بعداز ظهر امروز شاهد تحرک سؤال‌برانگیز و مشکوک برخی دیپلمات‌های خارجی در اطراف باغ قلهک و سفارت انگلیس بودیم.
فارس خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران 10 آذر،  که لحظه به لحظه از حضور سفیران 25کشور با خودروهای دیپلماتیک گزارش می داد، از جمله نوشت: «سفرا و دیپلمات‌های کشورهای سوئیس، لهستان، مکزیک، چک، مجارستان، نیوزیلند، فنلاند، قبرس، روسیه، یونان، بلغارستان، هلند، اسلواکی، رومانی، ترکیه، برزیل، استرالیا،‌ اتریش، بلژیک، ایتالیا، آلمان، ایرلند، اسپانیا، دانمارک و کرواسی در ابتدای امر قصد داشتند وارد باغ قلهک شوند که با ممانعت پلیس دیپلماتیک مواجه شدند اما پس از هماهنگی‌های لازم وارد این محل شده و از داخل باغ قلهک بازدید کردند».
ارگان خبری سپاه پاسداران با ابراز وحشت افزود: «رژیم سلطنتی انگلیس با ایجاد این جنگ روانی، خبرنگاران رسانه‌های غربی مستقر در کشورمان را نیز هماهنگ کرده بود تا با دیپلمات‌های کشور‌های خارجی وارد باغ قلهک و سفارت انگلیس شوند اما پلیس دیپلماتیک از حضور خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌های غربی ممانعت کرد.
این رسانه حکومتی نوشت: «سفیر لهستان در کشورمان که کشور متبوعش ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد از روز گذشته تا امروز 3 جلسه اضطراری با حضور سفرای کشورهای اروپایی در تهران، در محل سفارتخانه خود برگزار کرده و این دیپلمات‌ها تصمیم گرفتند تا از سفارت انگلیس و باغ قلهک بازدید کرده و با جمع آوری مستندات گزارشی به اتحادیه اروپا ارسال کنند.