اروپای نوین: مریم رجوی اتحادیه اروپا را به ممانعت از کشتار فرا می خواند

اروپای نوین – روزنامه سیاسی اروپا 9 آذر  مینویسد: مریم رجوی  اتحادیه اروپا را به ممانعت از کشتار  فرامی خواند.

شورای ملی مقاومت ایران و نمایندگان پارلمان اروپا، وزیران خارجه اتحادیه اروپا را فرامی خوانند تا علیه تلاش عراق برای بستن یک کمپ ایرانی، محل سکونت 3000 تن از مخالفان، دست به اقدام بزنند. وزیران خارجه اتحادیه اروپا قرار است روز پنجشنبه در بروکسل ملاقات کنند و موضوع بسته شدن کمپ اشرف در دستور کار اعضا قرار دارد تا در مورد آن بحث نمایند.
شورای ملی مقاومت ایران می گوید بستن اشرف بهانه یی برای کشتار مخالفان است.
مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران از وزیران خارجه خواست تا اقدامات مالکی را محکوم کنند و از سازمان ملل متحد خواست تا استاتوی ساکنان اشرف را بطور جمعی به عنوان پناهنده برسمیت بشناسند.
مریم رجوی خطاب به رهبران اروپا گفت: «شما قدرت و امکانات جلوگیری از یک فاجعه انسانی را در اختیار دارید». او اضافه کرد اگرچه دولت عراق قول داده است که به ساکنان کمپ صدمه یی وارد نیاید، اما حمله 8 آوریل به اشرف 36 کشته برجای گذاشته است و همین دلیل عدم اعتماد به مقامهای عراقی است. «تجربه نشان داده است که به قولهای دولت عراق نمی توان اعتماد کرد».
رئیس هیات پارلمان اروپا برای رابطه با عراق، استراون استیونسون گفت مالکی می خواهد اشرف را به دستور رژیم ایران ببندد. استیونسون گفت: «دولت ائتلافی عراق، محصول رژیم تهران است. مالکی نخست وزیریش را به تهران مدیون است».
آلخو ویدال کوآدراس، نائب رئیس پارلمان اروپا، از سازمان ملل متحد خواست به فوریت تمام ساکنان اشرف را پناهنده اعلام کند.  سازمان ملل متحد معمولا قبل از اعطای پناهندگی به مصاحبه های انفرادی اقدام می نماید.
به گفته مریم رجوی، دولت عراق اصرار دارد مصاحبه ها خارج از اشرف صورت گیرد. در حالی که ساکنان این شروط را پذیرفتند، آنها تنها تحت حفاظت ملل متحد می توانند بروند و بازگردند. رجوی خواست که ضرب الاجل بستن کمپ کنار گذاشته شود و سازمان ملل متحد حفاظت کمپ اشرف را برعهده بگیرد و جامعه بین المللی آنها را به عنوان پناهنده پذیرا شود. 
نایب رئیس پارلمان اروپا گفت: «اگر این وضعیت اضطراری نیست، من نمی دانم معنی وضعیت اضطراری چیست؟»
جان بروتون، نخست وزیر سابق ایرلند و سفیر اتحادیه اروپا در آمریکا، گفت: جنگ عراق در سال 2003، باعث به وجود آمدن شرایط کمپ اشرف شده است. آنهایی که مسئولیت آن جنگ را برعهده دارند، مسئولیت ویژه یی در قبال ساکنان  اشرف دارند. بروتون اضافه کرد: «اگر رهبران مایلند برای اقدامات خوبی که در این جنگ کردند اعتبار بیابند، باید مسئولیت عواقب آن را هم بپذیرند».
خانم رجوی افزود: «آمریکا و سازمان ملل نباید تنها روی وعده های پوچ دولت عراق تکیه کنند». رجوی امیدوار است که وزیران خارجه اتحادیه اروپا در اجلاس پنجشنبه در بروکسل، در این باره موضع بگیرند.

همچنین خبرگزای ایتالیا مینویسد ـ اپوزیسیون  ایران جهان را مسئول سرنوشت ساکنان قرارگاه اشرف میداند
فراخوان بین  المللی مریم رجوی برای توقف طرح دولت عراق به منظور تخلیه ساکنان اشرف . رؤسای دیپلماسی اروپا  فردا در بروکسل تشکیل جلسه خواهند داد.
شورای ملی مقاومت ایران خواستار اعزام نیروهای حفاظت بین‌المللی به این قرارگاه شد.
وزرای خارجه اروپا اوضاع قرارگاه اشرف و کاری را که کشورهایشان میتوانند انجام دهند،  مورد بحث قرار میدهند.